50g/0.001 g Vysokou Presnosťou Mini Digital Šperky Rozsahu Prenosné Elektronické Milligram Rozsahu Rovnováhu Weighter Digitálnej Stupnice
50g/0.001 g Vysokou Presnosťou Mini Digital Šperky Rozsahu Prenosné Elektronické Milligram Rozsahu Rovnováhu Weighter Digitálnej Stupnice
Sku: g48988
(1 Recenzie)
Novinka

€23.67 €38.19

Popis:

50g/0.001 g Vysokou Presnosťou Mini Digital Šperky Rozsahu Prenosné Elektronické Milligram Rozsahu Rovnováhu Weighter

Funkcie: 1. Vysoká presnosť, to môže merať až 50g s 0.001 g presnosť rozlíšenie.

2. Môžu byť použité na meranie hmotnosti medicíny, jewelries, mince, atď.

3. LED s vysokým rozlíšením obrazovky, či je deň alebo noc, jasne čítať.

4. Kompaktná veľkosť, ľahký a nádherné, môžete ho vo vrecku.

5. S funkciami tara, počítanie, prevod jednotiek a on off tlačidlo.

6. Vyrobené z vysoko kvalitných ABS a materiál z nehrdzavejúcej ocele, ktorý je pevný klesať alebo deformovať.

7. Môžete inštalovať dva AAA batérie(noy je súčasťou), úspora energie, ochrana životného prostredia a odolnosť, dlhý pohotovostný čas.

Špecifikácia: Stav: 100% Zbrusu Nový

Typ Položky: Šperky Rozsahu

Materiál: ABS + Nehrdzavejúcej Ocele

Farba: Ako na obrázku)

Veľkosť: Cca.14.5x7.7x5cm/5.7x3x2in

Hmotnosť: Cca.383g/13.5 oz

Batérie: 2 x AAA batérie(Nie sú súčasťou)

Tlačidlo Popis:

ON/OFF: ZAPNUTIE/VYPNUTIE tlačidlo

KS: Počítanie kľúč

VLASTNÁ: Vlastná kľúč

REŽIM: prevod Jednotiek kľúč

1. Zapnite napájanie tlačidlo ON / OFF a počkajte tri sekundy na zobrazenie alebo 0 0.0 alebo 0.00 alebo 0.000.

2. Miesto požadovanú mierku na váženie pan a čítať hodnota po hodnota je stabilná.

3. Stlačte jednotku konverzie tlačidlo zmeniť váženie jednotky.

4. Stlačením vypínača napájania môžete počítač vypnúť, keď je zapnuté.

Prevod jednotiek tlačidlo (REŽIM): Stlačte toto tlačidlo, ak chcete zvoliť hmotnosť jednotka budete potrebovať, tam sú rôzne jednotky pre konverzie.

1ct / karát = 0.19997 g 1oz / unca = 28.3495 g

1dwt = 1.5552 g 1ozt / troy ounce = 31.1034 g

1gn / zrno = 0.0648 g 1tl = 37.4999 g

Vlastná / kôra (VLASTNÁ):

1. Zapnite stroj na 0.

2. Miesto zrážky váhu na váženie pan.

3. Stlačte tlačidlo vlastná (VLASTNÁ kľúč alebo T tlačidlo) zobrazenie 0.0 alebo 0.00, čo znamená, že hmotnosť bola odpočítaná.

4. Potom dal položka sa odváži, a čítanie v tejto dobe je čistá hmotnosť položky.

Kalibrácia: Kalibrácia musí mať zodpovedajúce hmotnosti

Režim kalibrácie:

1. V vypnutie režimu, stlačte a podržte kláves [PRÁZDNE] alebo [T] tlačidlo a potom dlho stlačte tlačidlo [ON / OFF] key to boot pre 2 sekundy na vstup do vnútorného kód testu štátu, potom stlačte tlačidlo [MODE] alebo [JEDNOTKA] 【M] vyzýva zadať režim kalibrácie. "CAL", zobrazí sa

2. V hmotnosťou režim, dlhým stlačením 【MODE] vyzýva alebo 【JEDNOTKA] vyzýva alebo 【M] vyzýva zadať režim kalibrácie, v tomto čase zobrazí správu "CAL"

Kalibračnú Metódu:

Po vstupe do kalibračného režimu a zobrazenia "CAL" v jednej z uvedených dvoch režimoch, stlačte tlačidlo [MODE] alebo [JEDNOTKA] alebo [M] tlačidla sa slovo "CAL" zobrazí sa,, a to bude blikať niekoľko krát a zobrazenie kalibračnej hmotnosti. Dajte hmotnosť zodpovedajúcu váhu na váženie pan, stabilizovať to za 3 ~ 4 sekundy a potom postupujte podľa hmotnosti kalibrácia. Po zobrazení "PASS", stlačte tlačidlo [ON / OFF] tlačidlo na vypínanie a dokončiť kalibráciu.

Kalibračné metódy elektronické meranie lyžice:

Režim kalibrácie:

V režim vypnutia, stlačte tlačidlo VLASTNÁ tlačidlo na zapnutie napájania, a potom okamžite uvoľnite ďalšie dve tlačidlá (REŽIM / PODRŽTE tlačidlo) po prepustení. Keď reťazec čísel, ktorý sa zobrazí. Potom pustiť. Stlačte tlačidlo MODE raz.

1. Prijať 300 g / 0,1 g ako príklad (vyžaduje stredné opravy) a potom sa zobrazí 150g znakov. Potom dať na 150g hmotnosť. Čakať na číslo, na ktoré chcete zobraziť 300g. Potom dať na 300 g hmotnosť. Po obrazovke sa zobrazí PASS, dlhým stlačením VLASTNÁ tlačidlo vypnúť, a potom sundat si hmotnosť. Zapnite stroj a dať na hmotnosti, skontrolovať správnosť kalibrácie stupnice.

2. Vezmite 500 g / 0,1 g ako príklad (vyžaduje stredné opravy) a potom sa zobrazí 200 znakov. Potom dať na 200g hmotnosti. Číslo potom zobrazí 500g. Potom dať na 500g hmotnosti, po displeji zobrazuje PASS, dlhým stlačením VLASTNÁ tlačidlo vypnúť, a potom odstráňte hmotnosti. Zapnite stroj a dať na hmotnosti, skontrolovať správnosť kalibrácie stupnice.

Počítanie Funkciu (Obmedzené na niektoré produkty len v):

V normálnej váženie štátu, miesto určitý počet vzoriek (systém presetov, 25, 50, 75, 100 vzorky čísel pre výber) na váženie pan, stlačte a podržte kláves "POČÍTAČ" tlačidlo, bez pustil, 2 sekúnd Po tom, hodiny, displej zobrazuje počet vzoriek, a potom uvoľnite "POČÍTAČ" tlačidlo, stlačte tlačidlo "MODE" na kľúč (alebo "M" tlačidlo "JEDNOTKY" kľúč) prepnite počet rôznych vzoriek, po výber, stlačte tlačidlo "POČÍTAČ" tlačidlo pre potvrdenie vzorky V množstve, je zapísaná do počítanie štátu; ak potrebujete zmeniť množstva vzorky, môžete obnoviť to podľa vyššie uvedených krokov: stlačte tlačidlo "MODE" na kľúč (alebo "M" tlačidlo "JEDNOTKY" kľúč) na počítanie štátu, systém ukončí počítanie štátu , Návrat do normálneho váženie stav a zobrazenie hmotnosti hodnoty.

Štítky: electron rozsahu, alfa tv, špeciálne šperky váhy, el kuchynské váhy, zostatok de, jewerly rozsahu, zostatok presné, Kuchynská váha 15 kg, n rozsahu vlak, digitálny milligram rozsahu.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: VBESTLIFE
  • Druh: Iné

Súvisiace produkty