OLOMM Pre Yamaha YZF R3 MT03 Klastra Poškriabaniu Rýchlomer Film Screen Protector × 2 pre Yamaha YZF-R3 MT-03 Motocykel Accessorie
OLOMM Pre Yamaha YZF R3 MT03 Klastra Poškriabaniu Rýchlomer Film Screen Protector × 2 pre Yamaha YZF-R3 MT-03 Motocykel Accessorie
Sku: g49912
(1 Recenzie)
Novinka

€5.69 €11.38

Popis:

★ POPIS PRODUKTU

Stav: 100% Zbrusu Nový

Množstvo: 1 sada

Farba: Matný

Materiál: Krištáľ Matný premium TPU film

Inštalácia:

1. Čisté klastra displej s mikrovláknovú handričku na odstránenie nečistôt a dus;

2.Odstráňte fóliu s názvom Krok 1. (Uistite sa, že film nie je prísť s jasným líniové)

3.S vložkou úplne odstránené, sprej liberálnej množstvo vody na lepiacej strane.

4. Alight screen protector s tlačidlo alebo okraj, potom opatrne umiestnite ho na klastri.

5.Jemne stlačiť vody a vzduchových bublín z squeeze. Pokúste sa odstrániť čo najviac vody a vzduchových bublín, ako môžete.

6.Odstráňte fóliu s názvom Krok 2. (Uistite sa, že film zostáva dokonale aliged a nie je prísť s top linkovej lodnej prepravy.

7.Použitie squeeze na odstránenie zostávajúceho vzduchu vrecká a vody na dokončenie procesu. Blahoželáme! Vaše klastra obrazovke je v súčasnosti plne chránený pomocou nášho produktu. (Vzhľadom na osobné plavidlá problémy, možno trochu bubliny je normálny jav.)

Package: 2 nastavte film displej s návodom na inštaláciu Obutie Pre Yamaha YZF R3 MT-03 2015 2016 2017

Poznámka: 1. Všetky obrázky boli profesionálne kalibrované, ale vzhľadom na okolité svetlo a rôzne zobrazovacie zariadenie, nastavenia, obrázky a predmety, ktoré vidíte, môžu mať niektoré odchýlky, prosím ťa, odpusť mi. 2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

★ FUNKCIA PRODUKTU

1.Chráni klastra obrazovke škrabance, prach, nečistoty, teplo a UV 2.Tesnenia existujúcich škrabance pod a robí klastra obrazovke ako nový znova 3.Ľahko sa čistí a vyčistiť špinu bez strachu poškriabať klastra obrazovky 4.Nechajte rezíduá po odstránení 5.Prichádza s súpravu na Čistenie a Stierkou

★ ZOBRAZIŤ PRODUKT

O nás

Naše výrobné linky:

State-of-the-art technológiu výroby a state-of-the-art výrobné zariadenia môžu splniť všetky vaše potreby pre oblečenie.

O našom sklade:

Veľký úložný priestor, rozumné zariadenie, elegantný plánovanie, môže zaručiť kvalitu a množstvo.

Tipy

- Návrat : Ak tam nejaké problémy s kvalitou ,prosím ponuku podrobné informácie nám do 7 dní po prijatí zásielky,potvrdíme problém a potom ponúknuť uspokojenie soultion na vás.Všetci sa vráti položka musí byť v pôvodnom balení, a prosím ponúkajú sledovacie číslo.

- Spätná väzba : Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité! Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vážime si 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, je To dobré pre naše dlhodobá záležitosť. Budeme tiež odoslať rovnaké spätnú väzbu na vás.

Štítky: suzuki yamaha logo, príslušenstva motocykel yamaha, film, vinyl, nexia, pre motocykel tachometra, renault rs nálepky, mt, logo yamaha keren, sedlo skrutka, fólia pre atramentové tlačiarne.

  • Položka Druh: Nálepky
  • Názov Modelu: QM193582
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Umiestnenie Nálepky: Predné Sklo

Súvisiace produkty