7-farba Stmievanie Spánok Digitálne Hodiny Prebudiť Svetla Budík s FM Rádiom Kolo Hodiny Dotykové Ovládanie Domov Spálne Dekorácie
7-farba Stmievanie Spánok Digitálne Hodiny Prebudiť Svetla Budík s FM Rádiom Kolo Hodiny Dotykové Ovládanie Domov Spálne Dekorácie
Sku: g49960
(0 Recenzie)
Novinka

€15.43 €23.74

Popis:

Majú problém prebudení? Potrebujete budík ak chcete vyriešiť problém, viac spí a nie je neskoro do práce? Táto simulácia východu slnka budík umožňuje prebudiť jemne s prirodzeným svetlom a prírodných zvukov a dá vám uvoľnenej nálade v dopoludňajších hodinách. To môže byť tiež použitý ako nočná lampa, atmosféra, žiarovky a budík, FM rádio.

Funkcie:

Simulovať Východ slnka Budík: Prebudiť jemne s prirodzeným svetlom a prírodných zvukov a dá vám uvoľnenej nálade v dopoludňajších hodinách.

Západ slnka Simulácia režimu Spánku Svetla: jas svetla bude postupne stmavne, konečne vypnúť svetlo v čase spánku.

6 Prírodné Zvuky a FM Rádio: Obsahuje 6 druhov prírodných zvukov, ako sú vtáky, morské vlny a tak ďalej, 7. zvuku je rádio FM.

Viac Svetla Módy: 6 farieb(zelená, červená, modrá, fialová, oranžová, indigo) & 10 úrovne teplé biele svetlo, sú voliteľné.

Spánok Funkcie: zobudiť zvuk sa bude hrať znovu a znovu, po 5 minútach, ktoré vám dáva extra 5 minút spánku.

Citlivé Dotykové Tlačidlá: je To veľmi jednoduché, ak chcete nastaviť čas, alarm, svetlo, FM rádio a ďalšie funkcie.

Špecifikácie:

Pripojte Typ: NÁM Plug / EÚ Plug(Voliteľné)

Vstup: AC 100-240V, 50/60Hz 0.2 A

Výstup: DC 5V 1A

Farba: Biela

Materiál: ABS + PC

LED Mnoľstvo: 9*Teplá Biela Led + 9*RGB Led

Napájanie: 2 * AAA Batérie(NIE je Súčasťou dodávky), USB DC5V

Veľkosť produktu: 170 * 170 * 104mm / 6.7 * 6.7 * 4.1 v

Hmotnosť výrobku: 223g / 7.89 oz

Veľkosť balenia: 17.5 * 17.5 * 10.2 cm / 6.9 * 6.9 * 4in

Hmotnosť balenia: 442g / 15.6 oz

Poznámka:

1. Pri použití iba AAA batérie(nie je súčasťou dodávky), indikátor funkcie je obmedzené, odporúčame používať batérie a USB kábel v rovnakom čase.

2. Nechcem stlačte dve alebo viac tlačidiel v rovnakom čase.

3. Každý dotyk tlačidla, musí byť viac než 1 sekundu v prípade, že funkcia zlyhá.

4.V dôsledku rôznych uhlov a svetlo, tam môžu vykazovať mierne farebné rozdiel medzi výrobkom a obrázky, pls v druhu prednosť.

Zoznam Balíkov:

1 * Budík

1 * USB Kábel

1 * Napájací Adaptér

1 * Užívateľská Príručka(Po Anglicky)

1.Originálne fotografie produktov sú poskytované pre starých zákazníkov. 2.Veľkoobchod/dropshipping obe podporované, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete viac väčšinu cenu alebo rýchlejšie prepravu. 3.Máme loď po celom svete Čína príspevok,HK post EMS,DHL, Fedex,a tak ďalej,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky.nie sme schopní kontrolovať čas dodania,pretože to je spracovaná v Tretej strany služby. 4.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,jednotlivo počas prázdnin. 1. Ak sa niečo robí ste spokojný / á alebo nahnevaný, kontaktujte nás prosím priamo pred odchodom spätnú Väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť. 2. Ak ste sa uspokojiť s položku, prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným zoznam a nechať pozitívnu spätnú väzbu (5stars) podporiť nás! ? 3. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez akejkoľvek komunikácie so náš tím služby, veríme, že môžeme vyriešiť problém za vás dokonale v prostrediu !

Štítky: budík, hodiny fm rádio, phono predzosilňovač, hodiny led steny, budík rádiom, budík led zrkadlo, budík ciferný, hodiny ciferný, budenie rádiom, FM711.

  • Funkcia: Akustická Kontrola Snímanie
  • Formulár: Jednu Tvár
  • Typ Obrazovky: led
  • Typ Displeja: Digitálne
  • Motivity Typ: Digitálne
  • Tvar: kruhový
  • Číslo Modelu: budík
  • Dĺžka: 175mm
  • Priemer: 175
  • Štýl: Moderné
  • Hmotnosť: 442g
  • Šírka: 175mm
  • Druh: Budíky
  • Materiál: Plastové

Súvisiace produkty