12 Zubov Oceľ Ice Uchopovač Zásobníka pre Obuv Proti Sklzu Lezenie Snehu Hrotmi tvrdého dreva sal lesa
12 Zubov Oceľ Ice Uchopovač Zásobníka pre Obuv Proti Sklzu Lezenie Snehu Hrotmi tvrdého dreva sal lesa
Sku: g50007
(3 Recenzie)
Novinka

€8.67 €10.20

Popis:

》》》》SÚVISIACE PRODUKTY

》》》》POLOŽKA OPIS

veľkosť:

zadarmo veľkosť

funkcia:

Na gamaše sú s zemi grip oceľové hroty, ktoré môžu ponúknuť vynikajúcu trakciu na snehu a ľade.Oni vám môžu pomôcť vyhnúť sa povolenie na ploché a tenké poľadovica alebo sneh zemi. Odolné gamaše je Ultra ľahké a veľmi pružné , s Zemi-uchytenie oceľové hroty. Ľahko namontovaný nad existujúcich obuv bez spony alebo popruhov. Trvá len niekoľko sekúnd dať na a vzletu materiál je pružný do -40 stupňov Farba: Čierna Materiál: Termoplastický elastomér Veľkosť: S/M/L/XL pls upozornenie!!! Vždy utrite gamaše čistiť suchou handričkou po použití. Ukladá gamaše na chladnom a suchom mieste, ďaleko forme priameho slnečného žiarenia alebo požiaru.

ako ho použiť :

1. Starostlivo skontrolujte dotiahnutie rukoväte na vaše topánky,počnúc predné a potom natiahnuť späť cez pätu, aby sa zabezpečilo, že sú bezpečne pripojené.Veľké veľkosti sú potrebné, ak nosenie cez zimná obuv. 2. Odporúčame, aby rukoväte sú použité iba na snehu alebo ľadu, aby sa zabránilo nosenie na 3 gombíky. Vždy utrite rukoväte čistiť suchou handričkou po použití. Uložiť grabber na chladnom a suchom mieste,mimo dosahu priameho slnečného svetla.

》》》》POLOŽKA SA ZOBRAZUJE

》》》》NÁKUPNÉHO PROCESU

》》》》PLATBY

》》》》DOPRAVA 1. Doprava po celom svete, s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie. 2. Väčšina našich obchodov, ktoré sú propagované s dopravou Zadarmo (vybrané krajiny) Čína post air mail alebo Golstroj.sk štandardná doprava. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. vezmite prosím na vedomie, (ruská zákazník musí poskytnúť meno a priezvisko,prijímač meno musí dať meno a priezvisko:Vrátane: Mojom mene+ otca meno + priezvisko) 4. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, zvyčajne to môže trvať približne 15 do 60 pracovných dní pre väčšinu z krajiny,keď 60 dní nebol dodaný,sme vám vrátime plnú sumu. okrem brazílie a niektoré vzdialenej krajine, je potrebné trvať približne 60 až 90 dní,tie krajiny, ak 90 dní nebol dodaný,budeme vám vrátime plnú sumu. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní (brazília a niektoré vzdialenej krajiny potrebujú 75 dní) z platby, prosím, kontaktujte nás, budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

》》》》PO PREDAJI PROBLÉM

》》》》Spätná VÄZBA 1. Pozitívna spätná Väzba (5 hviezdičiek) je veľmi dôležité, aby nás, prosím opúšťať svoje dlhé pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd,dáme vám $1 ZĽAVY alebo darčeky pre vaše ďalšej objednávke. 2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.budeme sa snažiť v našich silách, aby slove problémy. 3. Ak budete zdieľať náš produkt odkaz na vašu SNS alebo Facebook , budeme tiež uviesť 5% zľava ZĽAVA alebo darček pre vaše ďalšej objednávke.

Štítky: turecký raki, ice uchopovač zásobníka pre topánky, vonkajšie lezenie tvrdého dreva sal lesa, podlahy proti sklzu, crampon snehu, anti-sklzu ľad sneh rukoväte, slip na snehu, tvrdého dreva sal lesa na ľade a snehu, anti-sklzu spike, sticky mat.

  • Názov Značky: OLOME
  • Položka Druh: Ice Uchopovač
  • Materiál: TPE
  • Číslo Modelu: Z00028

Súvisiace produkty