Elton XXL 240 tablety/pre maximálnu výdrž a energiu na aeróbne zaťaženie.
Elton XXL 240 tablety/pre maximálnu výdrž a energiu na aeróbne zaťaženie.
Sku: g50150
(0 Recenzie)
Novinka

€48.48 €53.88

Popis:

Elton XXL od fitness & Life séria

Pre maximálnu výdrž a energiu na aeróbne zaťaženie. Elton XXL-pre vytrvalosť vo vzdialenosti! Vytvorené pre aeróbne zaťaženie. Zvyšuje výkon a adaptačných schopností športovcov.

Charakteristické vlastnosti zložiek lieku "Elton XXL":

Kvetinový peľ (bee nohu) obsahuje 20 vymeniteľné a nenahraditeľné aminokyseliny, 28 mikro a makroelementov, obsahuje veľké množstvo draslíka, železa, medi, kobaltu, vápnik, fosfor, chlór, horčík, zinok, Chróm, vanád, mangán a selén. Bohaté na rutín, ktorý zlepšuje stav ciev a krvi kvality. Má regeneračný a противовоспалительным akcie, zvyšuje odolnosť organizmu na nepriaznivé faktory. Rekonvalescenciu po fyzickej záťaži, zlepšuje chuť do jedla, brzdy procesy starnutia. L-carnozin poskytuje ochranu svalovej pre zvýšenú fyzickú záťaž. S pravidelným prijatie L-carnozin, športovec telom je rýchlo sa obnoviť po zranení. L-carnozin zabraňuje hromadeniu strane chemické výrobky na vysokej intenzity triedy, udržuje vysokú úroveň pH, kvôli tomu, čo zvyšuje kvalitu vzdelávania, tam sú síl trénovať viac. Элеутерококк kaktusová vďaka obsiahnuté v ňom элеутерозидам, éterické oleje a флавоноидам stimuluje centrálny nervový systém, zvyšuje motorickej aktivity a zavesená reflexná činnosť. Zvyšuje dráždivosť a funkčné pohyblivosť svalov a nervového a svalového aparátu. Stimuluje adaptačnú schopnosť organizmu v extrémnych situáciách. Tiež je regulátor metabolizmus-zlepšuje hlavné výmenu, normalizuje výmenu sacharidov. Má pozitívny vplyv na srdce. Royal Mlieko stimuluje imunitný systém, zvyšuje odolnosť organizmu voči negatívnych faktorov, podporuje správnu činnosť endokrinného systému, blahodárne ovplyvňuje vaše vlastné syntéza testosterónu. Kyselina askorbová (vitamín C)-antioxidant, neutralizuje pôsobenie voľných radikálov, ktoré vznikli počas stresu, a chráni telo pred procesy starnutia. Α-tokoferol acetát (vitamín E)-silný antioxidant, zabraňuje pôsobeniu voľných radikálov, spomaľuje procesy starnutia, a tiež stabilizuje bunkové membrány.

Odporúčania:

-Zvýšiť výdrž a energiu počas extrémnych aeróbne zaťaženie, -V období rehabilitácie po úrazoch a ochoreniach; -Znížiť hmotnosť a nastaviť svalovej hmoty počas extrémnej fyzickej záťaži; -Ak chcete obnoviť po intenzívnej fyzickej aktivity; -Na zabezpečenie efektívnej adaptácie športovcov na vzdelávacieho procesu; -Na prevenciu chorobnosti športovcov v období vyčerpávajúce fyzickej aktivite a v období zotavenia.

Zloženie lieku "Elton XXL" (500 mg):

-Kvetinový peľ (bee nohu) (100 mg); -L-carnozin (70 mg); -Root korene (50 mg); -Royal mlieko adsorbovanej (50 mg); -Kyselina askorbová (vitamín C) (30 mg); -Alfa-tokoferol acetát (vitamín E) (3 mg).

Kontraindikácie:

Zvýšená nervový budenie, nespavosť, individuálne intolerancia jednotlivých zložiek výrobku, hypertenzia, porušenie srdcovej činnosti, vyjadrených атеросклероз, tehotenstvo, dojčenie, osoby s alergických ochorení, príjem vo večerných hodinách. Pred použitím sa odporúča poradiť sa s lekárom. Množstvo laktózy zahrnuté v tabletkách, ako pomocné látky, nemá negatívny vplyv na ľudí s diabetes mellitus a trpí intoleranciou laktózy.

Odporúčania na prijatie:

S aktívny životný štýl: dospelí 1 tableta raz denne, pri jedle alebo medzi jedlami. Recepcia trvanie: 30 dní, potom je prestávka najmenej 30 dní. V športe: dospelí 3-4 tablety 3-krát denne, pri jedle alebo medzi jedlami. Recepcia trvanie: 30 dní, potom je prestávka najmenej 30 dní. Recepcia trvanie: 30 dní, potom je prestávka najmenej 30 dní. Nie je liek!

Štítky: zvýšiť vytrvalosť, sd vytrvalosť, ogio vytrvalosť, PRO Vytrvalosť, epo vytrvalosť, vytrvalostný šport, oxid vytrvalosť, požičovňa vytrvalosť, pľúc vytrvalosť, samdisk vytrvalosť.

  • Hmotnosť: 160g
  • Poplatok Jednotky: Fľaše
  • Názov Značky: Fitness & Života
  • Oddelenie Meno: V strednom veku
  • Pôvod: RU(Pôvodu)
  • Certifikácia: ce
  • Čas Použiteľnosti: 2 Rokov
  • Pohlavie: Unisex
  • Balenie: Fľaša