Hydratácia Beží Vesta Batoh 10 L Ultra Trail Bežecká Vesta Pack Maratón Beh Batoh Taška 500 ml Mäkké Banky
Hydratácia Beží Vesta Batoh 10 L Ultra Trail Bežecká Vesta Pack Maratón Beh Batoh Taška 500 ml Mäkké Banky
Sku: g50453
(3 Recenzie)
Novinka

€5.08 €10.16

Popis:

10 L šport batoh, poskytuje tiež veľké náhradné miestnosti pre vaše vonkajšie essentials vrátane ďalších oblečenie, športové uterák, telefón kľúč a pod. ukladať veci v poriadku a pohodlnejšie .

Štýlové a Len 0.42 kg ultralight hydratácie pack s široké a priedušné ramenné popruhy distribuovať hmotnosti účinne znižuje pevnosť spotrebu. Bežecká batoh poskytnúť vám maximálnu podporu a min záťaž.

NEWBOLER Hydratácie Batoh je vyrobený z vysoko-kvalitné pletivo nylon textílie, odolný a ľahký. Ergonomicky polstrovaný chrbát podporu design poskytuje vynikajúce skúsenosti, pohodlné a priedušná.

Ultimate pohodlie

Priedušná & air flow systém, aby sa vaše chrbát v pohode a suché,mäkké vankúše na zadnej strane batohu na komfort chrbát, nastaviteľné ramenné/prsia popruhy, ktoré dokonale zapadajú vaše telo. Riadnym batoh, hodí späť úzko, vlhkosti, nemôže byť splnená, je späť, je teplé a to nepríjemné NEWBOLER batoh, Hrebeň pena zadný panel medzi telom a batoh, podporuje cirkuláciu vzduchu a vetranie

Vynikajúce Detaily Dizajn

Premyslene navrhnutý s vysoko-zaťaženie pás pracka, píšťalka, pracka, karabín, extra hladký zipsy, reflexné prúžky, nastaviteľný ramenný pás a bedrové popruhy. Splniť vaše denné požiadavky ľahko, medzitým zabezpečiť vašu bezpečnosť v čo najväčšej miere.

Voda močového Mechúra je voliteľné, 100% BPA a PVC zdarma.

Potravinársky FDA PEVA materiálu pre močového mechúra, mäkké ústa-kus pitnej trubice vhodné na pitie. Voda močového mechúra patrí k uzatvárateľnom otvoriť s extra širokým priemeru, ktorý uľahčuje naliať vody alebo pridajte ľad. Gumové úst kus von a voda pochádza priamo von. Push gumy úst kus späť na blízko. Žiadne ďalšie starosti obtiažnosť vody pitnej, keď beh alebo jazda na bicykli.

Čo je 500 ml mäkké banky

100% BPA a PVC zdarma Mäkká voda banky turistika je kompaktný a postavené pre dlhý život pre náročné použitie. Bežecká banky stojí vzpriamene, keď je plný a zmenší v min objem, zatiaľ čo prázdne, vynikajúci dizajn pre úsporu priestoru. Neváhajte a piť alebo vyplniť ho. Čím viac budete piť, tým menší je.

PRAKTICKÉ FLIAŠ VODY

Skladacia fľaša na vodu s tryska môže byť mrazené a chladené cez noc, ľahko dostať osviežujúci nápoj na horúci deň. Špeciálne mäkké hydratácie banky určené pre denné a športy ( Odporúča sa použiť teplota: 0 - 40 ℃ )

Rozsiahle Aplikácie

Nepremokavé a robustný tečúcou vodou vesta má za cieľ sprevádzať váš výlet Jogging, Beh, Maratón, Turistika, Horolezectvo, Cyklistika, Prechádzky, Turizmus, Camping ,atď. NEWBOLER hydratácie batoh je vždy tam pre vás.

Existuje 6 rôznych farbách pre voliteľné

Štítky: veľký batoh molle, arizona chodník bežecká, batoh moll, taška vody, camelbak, batoh spustiť, camelbak hydrobak hydratácie batoh, mens batoh 10 l, Batoh, batoh vesta.

  • Rozsah Teplôt: -20 až 50 stupňov celzia,
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: PEVA
  • Kapacita: 2L

Súvisiace produkty