Chlapec Hračka Pre Deti Na Futbal, Vznášať Sa Lopta Je Vhodná Pre Deti Od 3 Rokov, Mini Rozvoj Hračka Loptu Hračka Plávajúce Multi
Chlapec Hračka Pre Deti Na Futbal, Vznášať Sa Lopta Je Vhodná Pre Deti Od 3 Rokov, Mini Rozvoj Hračka Loptu Hračka Plávajúce Multi
Sku: g51381
(1 Recenzie)
Novinka

€6.73 €9.61

Popis:

[xlmodel]-[custom]-[41203]

[xlmodel]-[custom]-[41203]

Chlapec Hračka pre Deti na Futbal, Vznášať sa Lopta je Vhodná Pre Deti od 3 Rokov, Mini Rozvoj Hračka Loptu Hračka Plávajúce Multi

Elektrické plávajúce futbal hračka univerzálne vnútorné vznáša plávajúce futbal s led svetlá deti interaktívne hračky

Hľadáte nejaké smiešne pohode hračky pre chlapcov? prestaň! Tento najobľúbenejšie hračka je skvelý Vianočný a narodeninám.

Vnútorné a vonkajšie-jedlo-tvarované hrany majú vysokej kvality EVA nárazníky a mäkké penové vankúšiky, tak vznáša futbal je nádherné a vzrušujúce hračka, ktorá vaše dieťa sa môže hrať v interiéri bez obáv rozbité steny a nábytok a vonkajšie hry Neobmedzenú zábavu!

Farebné a chladné svetlá-Futbal je vybavené farebné LED svetlá, ktoré môžu flash farebné svetlá v tme a pokračovať zábava až neskoro v noci, a dokonca priniesť viac zábavy pre vaše deti vzhľadom na farebné zmeny.

Super bezpečné a trvalé dieťa-priateľský dizajn, hladký povrch vyrobený z mäkkého kvalitných trvanlivých materiálov, vaše deti sa môžu hrať naše vznáša futbal bezpečne v interiéri a exteriéri. Kopnúť ho a hrať celé hodiny!

Zábavné a užitočné hover futbal je zábavné a zaujímavé hračky, ktoré môžu naučiť deti základné, ale základné fyzické schopnosti, ako sú fyzické koordináciu a obratnosť. Tým, že sa posilní svaly, to môže tiež podporovať aktívny a zdravý životný štýl formou hry.

Najlepší darček-to nie je len zábavná hra pre deti, ale aj dobrým nástrojom na pomoc deťom, zvýšiť ich fyzickú zdatnosť. Tento vznáša futbal bude prekvapenie pre vaše deti a vás urobí dojem, ako darček na Vianoce, narodeniny, odmeny, atď. Oni budú, ako tento dar.

Perfektné hračka

Pre vaše roztomilé deti alebo domáce zvieratá, je to úžasný spoločnosti. Nastavenie je jednoduché, rytmus je rýchle a pohyb je veľmi rýchly. Vaše deti a šteňatá môžu sa vznášajú okolo domu pre zábavu a cvičenie.

Darček pre vás láska musí byť dobrá voľba. Veľkosť nemôže byť príliš veľké, vhodné pre multiplayer hry alebo osobné hry, a dokonca aj veľmi vhodný pre domáce zvieratá.

Interaktívne multiplayer

S jednoduché nastavenie a rýchlo-chodil akcie, deti budú milovať hrať znova a znova, ktoré je skvelá hra pre priateľov.

Nechajte svoje deti budovať priateľstvá pri hraní.

Nádherné nočné hry

Má čistý a premenlivé LED osvetlenie farby.

Objavte rôzne prekvapenia, keď hráte v noci.

EVA nárazníka

Keď narazí na prekážku, lopta odrazí automaticky.

So silným non-označenie pena buffer, môže zabrániť škodám na stenu alebo poškriabaniu stenu alebo nábytok.

Nie je na škodu, na detské nohy.

Bezpečné a netoxické ABS plast

Vyrobený z vysoko-kvalitného plastu, odolná.

Nie je na škodu, na detské nohy.

Krásny darček pre všetky deti.

Balenie obsahuje:

1x Vznášať sa na futbal (bez batérie)

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[produkty]-[41205]

[xlmodel]-[custom]-[41206]

Štítky: fushigi loptu obchodné, honda pin, priedušná futbal školenia, oblasti hoberman, dildo skok lopta, h3 hover, 3 cm loptu, dvere klopačka gule, scoiter, hoverboard jednorožec.

  • Názov Značky: Dongzhur
  • Vekové Rozpätie: > 8 rokov
  • Druh: Iné
  • Materiál: Plastové
  • Plastové Typ: ABS
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Upozornenie: /
  • Funkcie: Nafukovacie
  • Číslo Modelu: /
  • Priemer: /
  • Pohlavie: Unisex

Súvisiace produkty