Dvojité Výfukové Ventily Výrez Ventil Elektrické Výfukového Ventilu 2.0 palcový 2,5 palca Štyri Uhol Adjustmen Elektrický Ventil, Diaľkové Ovládanie
Dvojité Výfukové Ventily Výrez Ventil Elektrické Výfukového Ventilu 2.0 palcový 2,5 palca Štyri Uhol Adjustmen Elektrický Ventil, Diaľkové Ovládanie
Sku: g51490
(1 Recenzie)
Novinka

€61.90 €95.23

Popis:

Dvojitý Elektrický Výfukových Výrez Ventil:

Pouţiť: 99% benzínu motorové vozidlo Funkcie: Získajte zvuk športové auto na Diaľkové ovládanie a veľmi jednoduché. Poznámky: Inštalácia predné a zadné výfukové bubon pre prirodzeným nasávaním vzduchu motora, A inštalovať iba v prednej časti výfukového bubon pre motor, ktorý je na preplňovaním prostredníctvom turbodúchadlo alebo kompresor. Znie to veľmi pekné, že v benzínovým motorom vozidla. ale v naftový motor auta, že zvuk nie je tak dobrý ako v benzínovým motorom vozidla. A špeciálne vznetový motor s turbo, zvuky, efekt je veľmi zle.

Pripojenie napájania:

12V napájanie, tri spôsoby, ako pripojiť 1; Pripojenie na cigaretový zapaľovač, 2; Pripojte batériu (vypnúť motor ani moc, je potrebné poistkových drôtov) 3; Pripojenie ACC (vypnúť motor bez prúdu, je potrebné poistkových drôtov)

Ventil Veľkosť:

1): 2.0 cm / 51mm 2); 2,5 palca / 63mm

Obal Package:

Rovnaké ako obal, v nasledujúcich krokov:

O batérie diaĺkového:

Vzhľadom k požiadavkám medzinárodnej leteckej doprave, niektoré dopravné linky nie sú povolené mať batérií, ak dostanete výrobok, diaľkové ovládanie bez batérií je normálne.Prosím, nákup číslo modelu CR2016 / 2 ks. Diaľkové ovládanie pokyny: Štyri tlačidlá s "A, B, C, D", a, B pre Zvuk ZAPNÚŤ a VYPNÚŤ Zvuk (to je na 100% otvoriť ventil a a zavrieť ventil), C a D, pre Jemné ladenie ak chcete otvoriť ventil a Jemné ladenie ak chcete zatvoriť ventil(Že to, ak chcete nastaviť zvuky úrovni)

Ventil Tela:

Nepremokavé a dobrú kvalitu.

O inštalácii:

Zabezpečujeme inštaláciu diagram. Ak nechcete pochopiť, inštalácie, prosím, choďte na profesionálne auto úprava workshop montáž!

O našej výroby:

Sme profesionálne auto diely výrobcov, vitajte predajcov a kupujúcich spoluprácu!.OEM service je vítaná.

Štítky: výfukové výrez ventil vacum, elektrické výfukových výrez ventil 2, cín krúžok, bowknot krúžok, výfukové w205, motýľ výfuku, mercedes oblek, Výrez, výfukové valv, domáce výfukový ventil výrez.

  • Druh: Motýľ Typ
  • Výmenný Katalógové Číslo: SK-0100
  • Overovací: ISO 9001-2008
  • Iné Katalógové Číslo: 0100
  • Špeciálne Funkcie: Supercar Zvuky
  • Výrobca Katalógové Číslo: zjsincar
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Krajina/Oblasť Automobilovej Výroby: Univerzálny Typ
  • Druh Materiálu: Z Nehrdzavejúcej Ocele

Súvisiace produkty