Toaletný 135 cm Zdvíhateľnej Pól Ľahko Vyčistiť A Znovu použiť Toaletný Svojvoľne Ohnuté Auto Toaletný pre Domácnosť na Čistenie Nástrojov
Toaletný 135 cm Zdvíhateľnej Pól Ľahko Vyčistiť A Znovu použiť Toaletný Svojvoľne Ohnuté Auto Toaletný pre Domácnosť na Čistenie Nástrojov
Sku: g52080
(0 Recenzie)
Novinka

€4.51 €5.31

Popis:

{infomodule}

Funkcie:

-- Ľahko sa čistí, umývateľný bez žmolky: Použitie vlákien materiálu, rýchle čistenie, ľahké a jednoduché, žiadne žmolky. To je hrdza-zadarmo, robustný a ľahký, a je vhodný pre čistenie prachu na domáce spotrebiče a stropy, žalúzie, stropné ventilátory, dekorácie a knižnice.

-- Z nerezovej ocele, teleskopické tyče: Zadarmo predĺženie a skrátenie, voľný a pružný čistenie, vysoké a nízke zadarmo expanzie a kontrakcie, nie je potrebné squat na vysokých miestach. Zabudovaný oceľový drôt na čistenie hlavy je silné a pružné.

-- Clean viacerými spôsobmi: Ľahko prejdite na ďalšie prašných miestach. Na rozdiel od iných čistiacich prostriedkov s tuhou hlavy, náš mikrovlákna koša plechovky čistiace hlavu, že šnúry pružne až 360°. To znamená, že prach je vylúčený každý čas.

-- Ľahko nainštalovať a používať: rukoväť má zavesenie otvor pre ľahké skladovanie, skrutka je odnímateľný, jednoduchý na inštaláciu a rozoberať.

-- Údržba je jednoduchá: Jednoducho zasuňte hlavu zatiahnuť tyč, namočte v teplej vode, opláchnite a suchý vzduch. Sme tiež navrhnuté základne predĺženie tyče s zavesenie otvor pre jednoduché uskladnenie.

Špecifikácie:

Materiál: PVC rukoväť z nehrdzavejúcej ocele, teleskopické tyče, superfines vlákniny

Farba: Šedá

Štýl:

Odpoveď: 40-89 cm (Stiahnuteľné verzia)

B: 60 cm

C: 60-135 cm (Stiahnuteľné verzia)

Package Zahrnuté:

1 × Zdvíhateľnej Čistú Mäkkú Kefku

Poznámka:

1. Prosím, aby 0.5-1 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

2. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Štítky: auto čistenie machin, umývanie auta kercher, auto kožené vody, auto efekt, dospelých, voľný tv, kórejský skladovanie potravín kontajner, Pól, dakimakura muž, auto čistenie 10, honda auto čistenie.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty