Dieťa Míľnik Deka Super Mäkké Tlač Flanelové Deka Baby Fotografie Rekvizity
Dieťa Míľnik Deka Super Mäkké Tlač Flanelové Deka Baby Fotografie Rekvizity
Sku: g52313
(1 Recenzie)
Novinka

€6.26 €7.82

Popis:

Odrážky:

1、Hrubé & Soft: Naše dieťa míľnik deka je vyrobená z vysoko kvalitné Flanelové je veľmi pohodlná pre vaše dieťa.

2、Zachytiť Moment: Sledujte, ako vaše dieťa rastie počas ich prvého roka a zachytiť čo najviac unikátne dieťa obrázky. To predstavovala 29,5 * 40 palcov míľnik deka poskytuje dostatok priestoru na pridať vlastnú fotografiu, rekvizít, ako sú hračky, festival dekorácie, kvety, koordinované dieťa oblečenie alebo iného prop pre nejroztomilejší fotografie.

3、Multifunkčné Deka: Väčší než väčšina míľnik prikrývky, mohlo by to byť tiež použitý ako swaddle deku, dieťa prijíma prikrývky, kočík deku, baby mušelínu swaddle zábal, detská deka, kočík kryt, ošetrovanie kryt, hrať mat a viac!

4、Perfektný Baby Sprcha Darček: Dať najviac unikátne dieťa sprcha dar, že všetky čakala mama by láske. To je pre premýšľavý baby sprcha darček a úžasné položky databázy registry pre nastávajúce mamičky na dokladu prvý rok spomienky ich novorodencov. Sledovať ich rast a zdieľať vaše dieťatko rast na sociálnych sieťach s priateľmi a rodinou!

5、100% Záruka Spokojnosti: Sme odhodlaní poskytovať najlepší výrobok a službu na všetkých našich zákazníkov. Ak nie ste spokojný s našim výrobkom z nejakého dôvodu vôbec, prosím, dostať do kontaktu s nami.

Funkcie:

1. Môžete ležať na alebo ako kryt, super mäkký, hladký, teplý, keď na ktoré sa vzťahuje. Môže sa použiť ako kryt v lete, a ako posteľ list v jesennom a zimnom období. Veľmi pohodlné, môžete tiež sledovať TV na gauč.

2. Textílie funkcie: jemné textúry, mäkké ruky, žiadne žmolky, no loptu. Ale nezmizne. Žiadne podráždenie pokožky, žiadne alergie. Krásny vzhľad a bohatými farbami.

Špecifikácia:

Názov: Baby Deka Pozadí

Materiál: flanel

Veľkosť: cca 100*75 cm/39.37*29.53 v

Funkcia: posteľná bielizeň, domácnosť, auto dodávky, spálňa potreby, kancelárske potreby

Balenie Zoznam:

1*Foto Deka

1*Garland

Poznámka:

V dôsledku rôznych streľba uhlov a rôznych displejov, prosím, aby určité farby rozdiel.

Štítky: vek deka, dieťa fotografie prop, novorodenca prop, háčkovanie novorodenca, dieťa handričkou fotografie, deka rastu, kogy šaty, detská deka mesiac, detská deka vlastné, novorodenca foto prop.

  • S Rack pre Hru deku alebo Nie: No
  • Materiál: Polyester
  • Číslo Modelu: GJ00198

Súvisiace produkty