YT HOBBY Glock 17/22/31/37 Ľavej Alebo Pravej Strane Skryté Vykonávať TABÚĽ Reálnom Kožené Ručné Pištole Zbrane gun Puzdro
YT HOBBY Glock 17/22/31/37 Ľavej Alebo Pravej Strane Skryté Vykonávať TABÚĽ Reálnom Kožené Ručné Pištole Zbrane gun Puzdro
Sku: g52516
(1 Recenzie)
Novinka

€21.94 €39.88

Popis:

YT HOBBY Ľavej Alebo Pravej Strane Skryté Vykonávať TABÚĽ Reálnom Kožené Ručné Pištole Zbrane Gun Puzdro Pre Glock 17/22/31/37

★ YT HOBBY ROZDIEL; YT Hobby Pištole a Revolvery sú navrhnuté pre optimálny výkon, maximálny komfort a bezpečnosť. Je to pohodlné, odolné, ľahké a bezpečné kožené puzdro, ktoré môžete nosiť celý deň. Je vyrobená zo 100% hovädzie kože s semiš-linajkované interiér koža, vystužené a krásne šitie v každej fáze opatrne.

★ SUPER KVALITA A RUČNE; je vyrobená pomocou našich kvalifikovaných remeselníkov pomocou úplné zrna prvej triedy kvality rastlinné kože, ktorá je najviac vhodný pre pištole a revolvery. Minimálne kožený materiál, hrúbka 3mm.

★ MAXIMÁLNEJ KOMPATIBILITE; ponúkame vám nezvyčajný puzdro na zbraň, závesu určený pre vašu zbraň, kompatibilné a chrániť vaše zbraň.

★ BEZPEČNOSŤ A OCHRANU; ručne tvarované vonkajšie poskytuje vynikajúcu uchovávania, maximálnu spoľahlivosť a dlhú životnosť. Chceme, aby váš závesu byť rovnako cenné ako zbraň. Nebudú riskovať svoju zbraň s syntetické a plastové rukávy. Pocit pohodlia pleti s pištoľou. Bezpečné zbraň s YT Hobby.

★ FUNKCIE; Pravej alebo ľavej ruke použitie: Na kovovú sponu, ktorá môže nahradiť na opačnej strane, na ĽAVEJ strane TABÚĽ alebo PRAVEJ strane malé späť (SOB) IWB použitie. Má open top designu pre rýchle čerpať. Ručne tvarovaná pre perfektné fit. Barel ústa otvoriť. Ručne tvarovaná pre perfektné fit. Barel ústa otvoriť. Zahŕňa spúšť a hlavne úplne. Môže byť použitý s alebo bez opasku. Kovový klip úchyty na pásy, 1.8" (48 mm) široký. Dvojitá vrstva kože posilnené top pomáha udržiavať ju otvorte, aby ste ho ľahko reholster.

Štítky: smith a wesson m, glock 17 19 závesu, glock 42, diy kože, funil glock, puzdro, zbraň rakety, qls závesu glock, Glock 19, skutočná zbraň.

  • Názov Značky: YT Hobby
  • Materiál: Cowhide

Súvisiace produkty