Z nehrdzavejúcej Ocele Utesnené Nádrže, Nádrž Vlhkosti-Dôkaz Jar Zrná, Mlieko Box Hrniec Čaju Zrnková Káva Dodávky Kuchyňa Prášok Sto P9Q2
Z nehrdzavejúcej Ocele Utesnené Nádrže, Nádrž Vlhkosti-Dôkaz Jar Zrná, Mlieko Box Hrniec Čaju Zrnková Káva Dodávky Kuchyňa Prášok Sto P9Q2
Sku: g53064
(0 Recenzie)
Novinka

€7.09 €18.66

Popis:

popis:

1. Zobrazenie dátumu na veko, a upraviť kávy čerstvé čas. To vám pripomenie, ako dlho kávové zrná sú ponechané po otvorení vrecka kedykoľvek a kdekoľvek.

2. Jeden spôsob, ako výfukový ventil je nainštalovaný nad hermeticky uzavretých box, ktorý rieši problém, že hermeticky uzavretých box nemôže vyfukovaného vzduchu v jednom smere a uvoľní oxid uhličitý. To tiež rieši problém dlhodobé skladovanie a pitie kávy fazule.

3. Kryt je vyrobený z ekologicky plastové, s tesnením, non-jedovaté, šetrné k životnému prostrediu, a hygienických; okrem vetracie otvory, ostatné časti sú vzduchotesné.

4. Ústia nádrže je vystužené oceľové, ktoré je pohodlné a odolné. Jednoduchý dizajn, elegantné a veľkorysý, a nebude bolieť ruky.

5. Double-layer posilnené nehrdzavejúcej ocele zámok, stabilný tesniaci výkon, pevné spony, môže zabrániť kyslíka od vstupu, a majú lepšie utesnenie výkon.

Stav: 100% zbrusu nový

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Farba: strieborná, čierna

Utesnené nádrže, veľkosť: o 15.3*12.8 cm

Lyžica veľkosť: 14*4.3 cm

balenie zoznam:

1*Utesnené môže

1*lyžica

poznámka:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chybu 0-2 cm. Ďakujeme za pochopenie.

2. Monitor kalibrácia je v rozpore, a farba položky zobrazené na fotografii môže byť mierne odlišný od skutočného objektu. Pozrite si skutočný jeden.

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode. ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny. Nechajte vašu správu!

Štítky: káva kontajner, auto, skleného pohára, jar kuchyňa, čaj, cukor, káva skladovanie pohárov, hliníkové coffee bean dávkovač, marmit, ika skladovanie, hrniec korenie, skladovacia nádrž, káva jar skladovanie.

  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty