APEXEL 5in 1 Objektív Auta Rybie Oko širokouhlý Makro Teleobjektív 2X CPL Klip telefón objektív pre iPhone 6 7 xiao mobilné telefóny DG5
APEXEL 5in 1 Objektív Auta Rybie Oko širokouhlý Makro Teleobjektív 2X CPL Klip telefón objektív pre iPhone 6 7 xiao mobilné telefóny DG5
Sku: g53483
(1 Recenzie)
Novinka

€7.49 €11.90

Popis:

APEXEL 5 v 1 pre objektív fotoaparátu Súprava universal Fisheye objektív širokouhlý makro Objektív 2x ďalekohľad a CPL pre iPhone 5S 6 6S Xiao DG5H

Funkcie: Prenosné a odnímateľný, môžete odfotiť s prístrojom kedykoľvek a kdekoľvek Pracovať na väčšine typov mobilných telefónov, ktoré nie sú väčšie ako 13mm priemer. Vysoká Zrozumiteľnosť: Vyrobené z high-class sklo Silný: Vyrobené z top kvalitnej Aluminuim Farba: čierna Vzťahujú na všetky zariadenia, Flash Light, budú blokované, keď je objektív je v prevádzke. Špecifikácie (Fisheye Lens): Uhol: 198 stupeň Zväčšenia: 0.28 X Konštrukcia Objektívu: 3 prvky do 3 skupín, Max Priemer: 25 mm Dĺžka: 15 mm Špecifikácie (širokouhlý Objektív): Zväčšenie: Široký 0.63 X Super široký Objektív Konštrukcia: 2 elementy v 2 skupinách Max Priemer: 20 mm Dĺžka: 5mm na Celej obrazovke, takmer žiadny temný kruh Špecifikácie (Marco Objektív): Zväčšenie: Super 15X Makro Objektív Konštrukcia: 1 prvok v 1 skupine Max Priemer: 20 mm Dĺžka: 6 mm záber, vzdialenosť medzi 10~23 mm Špecifikácie (Ďalekohľad Objektív): Zväčšenie: 2X Ďalekohľad Konštrukcia Objektívu: 2 prvky v 1 skupine Max Priemer: 20 mm Dĺžka: 11 mm Špecifikácie (CPL Objektív): Konštrukcia Objektívu: 2 elementy v 2 skupinách Max Priemer: 20 mm Dĺžka: 8 mm Balík zahrnuté: Rybie Oko Objektívu x 1 Široký Uhol ( Marco Objektívu) 1 x širokouhlý Objektív = Široký Objektív + Marco Objektív 2X ďalekohľad objektív 1 x CPL x 1 Šošovky x 4 Univerzálny klip X 1 EVA taška X 1 handričkou X 1 užívateľská príručka 1 X Retail box X 1 Láskavo Poznámka: makro objektív a širokouhlým objektívom sú v háji spolu, potrebujete odskrutkujte ho dostať dva objektívy!

0.63 X širokouhlý Objektív, - Ideálny pre zachytenie viac svet okolo vás, čo vám umožní fotografovať krajinu a skupinové fotografie ďaleko jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

15X Makro Objektív - A llow vám dosiahnuť zábery, ktoré sú veľmi blízko k objektu, skvelé pre prijatie zábery malých položky zobrazíte každý posledný detail zblízka.

198 Stupeň Fisheye Objektív - narušenie obrazu vytvoriť umelecký efekt pre veľmi široké panoramatické výhľady až 198 stupňov.

2x ďalekohľad objektív: Kúpte si 2 krát tak blízko k akcii, CPL: Odstrániť nežiaduce odrazy od nekovové povrchy, ako je sklo alebo voda

Produkt Obrázok

Pekné balenie: prenosný a pohodlný, môžete vziať kamkoľvek budete chcieť. Ísť!

Kompatibilné: Mäkká podložka univerzálny klip(kompatibilné s 98% mobilné telefóny a tablety na trhu ) môže chrániť váš telefón pred poškriabaním,a to nebude mať voľné a sklzu vypnite, keď používanie

Špecifikácia

FAQ

Otázka: Bude tento objektív nosenie na môj telefón?

A: Áno! Naše objektívy sú kompatibilné so všetkými iphone, ipod, ipad, Android ... v podstate každý smartphone na trhu.

Otázka: Ako použiť makro objektív?

Odpoveď: makro objektív je v háji spolu s širokouhlý objektív, musíte odskrutkujte to, aby sa makro objektív, a je používaný strieľať málo abjects, ako vložky, kvet a tak ďalej, budete musieť dostať to super blízko objektu, ktorý chcete strieľať( asi 10-23 mm) získať jasný záber.

Q: Má klip získať voľné po chvíli?

Odpoveď: Nie, to nemôže byť voľná, dve skrutky, aby to tak pevné a mäkké gumové vnútri môže chrániť váš telefón pred poškriabaním.

Otázka: môžem používať tento objektív s prípadu na môj telefón?

A: ak Ste úplne! Tak dlho, ako sa vec má dostatočne veľký otvor okolo fotoaparátu. Ak otvorenia je veľmi malá, stále sa to môže fungovať, ale možno, že sú čierne tiene. Hrubšie prípadoch môže spôsobiť mierne svetlo úniku. Takže navrhujem, lepšie by sa vypnúť v prípade, keď používate objektív, že je užitočné mať lepšie fotografie.

Q: Má váš objektív práce pre predný fotoaparát príliš?

Odpoveď: Áno, áno, funguje aj pre video, facetime.

Štítky: ryby očné šošovky iphonex, hlina lízatko, plc wifi, telefón zoom, oko ryby, makro krúžok, 60x zoom, apexel, makro objektív mobilný telefón, huawei mar lx1a.

  • Fotoaparát Telefónu Druh: Širokouhlý Len
  • Materiál: Hliníkové + optické sklo najvyššej kvality
  • Názov Značky: apexel
  • Kompatibilné s: Väčšina mobilných telefónnych
  • Model: Klip 5 v 1 objektív
  • Package: S Retail Box
  • Tvar: Oválne
  • Číslo Modelu: APL-DG5
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Produkt: 1pc fisheye objektív+1pc široký angleo objektív+2X teleobjektívu+CPL

Súvisiace produkty