2020 NOVÉ Montessori detské Hračky BusyBoard Základné Senzorické Dosky Detská Hračka 1-Staré 2 Vzdelávacie Hračky Pre Deti 1 Rok
2020 NOVÉ Montessori detské Hračky BusyBoard Základné Senzorické Dosky Detská Hračka 1-Staré 2 Vzdelávacie Hračky Pre Deti 1 Rok
Sku: g53740
(1 Recenzie)
Novinka

€8.64 €15.71

Popis:

2020 NOVÉ Montessori detské Hračky BusyBoard Základné Senzorické Dosky Detská Hračka 1-Staré 2 Vzdelávacie Hračky Pre Deti 1 Rok

Odrážky:

1、Kabelka Dizajn: S kabelke dizajn, základná doska je vyrobená z vlny materiálu, a malá časť je vyrobená z bavlneného materiálu, ktorý je jemný a bezpečný, a deti sa môžu použiť pri prehrávaní. Vybavená malým láska zámok.

2、Učenie a Hranie: skvelý nástroj pre vaše dieťa učiť obliekanie zručnosti bez toho, aby príliš frustrovaní, ale je to dosť náročné, aby sa vaše dieťa záujem. Hračka vhodná pre predškolského vzdelávania, rodinná výchova nástroje, a rodič-dieťa činnosti.

3、14 v 1 Package: 6 farebné sponky, 1 shoelace, 1 modul vrecko, 1 olivový pracka, 1 Suchým zipsom, 1 modré elastické kapely a 1 na zips pokyn, 1 úprava pracka, 1 oblečenie tlačidlá. Zvýšenie hand-eye koordináciou a rozvíjať tvorivé myslenie.

4、Prenosná Veľkosť: 28*22 cm, rukoväť dizajn, flexibilné, žiadne prudké zákruty. To umožňuje deti na použitie, hrať sa a učiť sa v autách alebo lietadlá.

5、Široký Funkcie: To môže pomôcť deťom rozvíjať základnú zručnosť v prstoch a poskytnúť zmyslový zážitok. Krásne predškolský vzdelávací nástroj je vhodný pre deti nad 1 rok staré.

Špecifikácia:

Názov: Cítil Rada Vzdelávacie Hračka

Materiál: cítil

Váha: cca 200 gramov

Umývanie metóda: vhodný pre ručné pranie a pranie stroj

Skladacia prenosná veľkosť: cca 28*22 cm/11.02*8.66 v; rozšíriť veľkosť: cca 45*28 cm/17.72*11.02 v

Schopnosť rozvoja: myslenie a praktické schopnosti, porozumenie, intelektuálny rozvoj, plazenie, vízia, záujem rozvoj, emócie, sluchu, hand-eye koordináciou, rodič-dieťa komunikácie, interaktívne hračky.

Úlohy: poskytuje tiché vzdelávacie hračky pre deti

Balenie Zoznam:

Cítil Stravovanie*1

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo Kuriérskej alebo Súkromnej Linky. My môžeme dodať sledovacie číslo.

Položka menej ako 2 KG, je doprava zdarma do Číny Air Mail v predvolenom nastavení. Ak potrebujete naliehavo, prosím, vyberte si iný Expresné doručenie.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovných dní po zaplatení. Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Sme len posielať príkazy, ktoré budú potvrdené adresy. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:

Štítky: eva strane, montessori, senzorické hračky pre špeciálne potreby adhd autizmus, batoľa hračka, je obsadené rada dreva, activ board, drevené montessori senzorické dosky, ihly plstenie, dieťa senzorických, detská hra senzorických.

  • Upozornenie: no
  • Číslo Modelu: Batoľa je Obsadené cítil rada
  • Tému: Fantasy & Sci-Fi
  • Certifikácia: Európa certifikované (CE)
  • Dropshopping: Podpora
  • Vekové Rozpätie: 14 Rokov & Up
  • Pôvod: AE(Pôvodu)

Súvisiace produkty