120ML Vody na základe Mazivo Pre Análny, Orálny & Pošvy Sex Ľahko Sa Čistí Lube Erotický Sex Lube pre Pár Žien, Mužov, Gay Sex hračky
120ML Vody na základe Mazivo Pre Análny, Orálny & Pošvy Sex Ľahko Sa Čistí Lube Erotický Sex Lube pre Pár Žien, Mužov, Gay Sex hračky
Sku: g53828
(0 Recenzie)
Novinka

€5.15

Popis:

Funkcia: Zvyšuje sexuálnu intimitu a pomáha zmierniť nepohodlie vaginálnej sucha pre ženy pri sexe, Jemný, prirodzený pocit a vody na základe mazivo Kompatibilný s latexové kondómy, len ochrana Osobných údajov Zaručená: ochrana Vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá. Predvolený názov na obale pre tento produkt je "Starostlivosť o Zdravie Nástroje"(akékoľvek iné požiadavky, prosím pošlite nám správu), a s našimi diskrétnom balení môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri obalu, je vás! Balík obsahuje: 1 x Olej Mazivá

1. Globálne dopravy (s výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie)

2. Po zaplatení je overené, objednávka bude spracovaná na čas.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

4. Doprava čas služby, poskytované dopravcom a neobsahuje víkendy a sviatky. Dodacia lehota sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak nie je tovar doručený do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a my vás budeme kontaktovať hneď ako to bude možné a reagovať. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav zásob a časový rozdiel, sme sa vybrať na odoslanie položiek z prvej k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás. Ak táto položka je vo vlastníctve ste pre viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme vám posielať vrátenie peňazí alebo výmenu. bez výnimky! Zasielateľ je hradené predávajúcim a kupujúcim.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale, musíte nám poskytnúť sledovacie číslo tovaru, konkrétny dôvod na návrat.

1 . Váš názor je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím zanechať 5 star komentár, ďakujem vám veľmi pekne.

2 Prosím, nenechávajte negatívne komentáre bez žiadajú nás o pomoc. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Ocenenie je náš život. Pred odchodom neutrálny alebo negatívny komentár, kontaktujte nás na lepšie riešenie. Budeme odpovedať na všetky správy, akonáhle je to možné. Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: telo rc 1 10 330 mm, plášte lexus rx 300, plášte infinity m37, kábel typu c 200 cm, kábel typu c 200 mm, boja dieťa jumper, knihy tapety 3d, telo rc 1 10 300mm, modrý panáčik akcia.

  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Číslo Modelu: A24007
  • Materiál: voda základ mazivo
  • Veľkosť: 120ml
  • Nemravný Obrázok: No
  • Položka Druh: Mazivá

Súvisiace produkty