Wang Shouyi trinásť voňavé Kuracie soté korenie 24 g*10 tašky domácej kuchyni dusené kuracie korenie prášok polievkové korenie
Wang Shouyi trinásť voňavé Kuracie soté korenie 24 g*10 tašky domácej kuchyni dusené kuracie korenie prášok polievkové korenie
Sku: g54194
(0 Recenzie)
Novinka

€26.49 €48.15

Popis:

Séria: Kuracie soté korenie

Špecifikácia: (2 sáčky v 1 taška) 24 g*10 tašky

Miesto Pôvodu: Čína (pevninská časť)

Zloženie: badián, Sečuan Korenie, rasca, galangal, čierne korenie, škorica, pomarančová kôra, amomum, sladkého drievka, zelená cibuľa, atď.

Skladovanie metóda: chladnom a suchom mieste

Čas použiteľnosti: 24 mesiacov

popis produktu

Tento výrobok je jeden z Wang Shouyi je trinásť korenie série. Je vyrobený z rôznych rastlín korenie, spracované pomocou tradičných techník a rafinované s modernými technológiami. Prijíma, rýchlovarná-odolná taška, malé balenie, hygienické a pohodlné; granúl, silné prenikanie, rýchle chuť, je to ideálne korenie pre stewing sliepky a iná hydina potraviny.

Inštrukcie

1. Každý sáčky 12 g, môžete guláš, o 1 kg kuracie mäso, pridať asi 2,5 kg vody a vhodné množstvo soli. Ak je polievka je viac korenistá, pridať "Wang Shouyi" biele korenie v prášku.

2. Grilované (broiled) kuracie: celé kurča (cca 1 kg), dať do hrnca s asi 2,5 kg vody po vyprážanie, pridajte potrebné množstvo soli, a dať balík tento produkt v rovnakom čase, varu (varu) o To trvá 20 minút.

3. Dusené kurča: celé kurča (cca 1 kg), pridať asi 2,5 kg vody, množstvo soli, uvádzané v balení tohto produktu, a varu (varu) asi 30 minút.

4. Materiál vaku je na jednorazové použitie, a môžu byť zavedené v rovnakom čase ako dusené jedlo bez trhania. Ak materiálu, vak je zlomený, nebude mať vplyv na stewing účinok.

Štítky: kuracia polievka, nohy prášok, kak tašky taška, ltwoo radenie, kuracie bylina, slepačie vajce držiteľ, ženy kabíne taška, pre stojan, potraviny zo sóje, prášok hodváb.

  • Funkcia: /
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: QYF
  • Pohlavie: Unisex
  • Séria: Kuracie soté korenie
  • NET WT: /
  • Špecifikácia: (2 sachets in 1 bag) 24g*10 bags

Súvisiace produkty