6 Ks Pílových Oscilačný Multi-Nástroj Príslušenstvo Súprava Na Opravu Rezanie
6 Ks Pílových Oscilačný Multi-Nástroj Príslušenstvo Súprava Na Opravu Rezanie
Sku: g54453
(1 Recenzie)
Novinka

€11.22 €14.02

Popis:

Detail:

*6pcs Karbidu Oscilačný Multitool pílových Nastaviť na rezanie dlaždíc malty malty

* Položka Stav:100% Zbrusu Nový

*Materiál: Karbid

* Farba:Zlato ( Ako Obrázky Zobraziť)

88mm(2-1/2") tesné rezanie Karbidu segment pílového kotúča: Vhodné pre vyrezávanie chybný dlaždice kĺbov a rezanie drážok v omietky, pórobetónu a podobných stavebných materiálov.

78 mm trojuholníkové karbidu rašpľa: Vhodné pre hrubé brúsenie výplne, lepidlo na dlaždice, betón, kameň a drevo.

Prst karbidu Rašpľa: Vhodné pre hrubé brúsenie výplne, lepidlo na dlaždice, betón, kameň a drevo. Prst tvar, potiahnuté na obidvoch stranách, je vhodný najmä na umelecké dielo.

Karbidu ponoriť-pílový kotúč: Ponoriť škrty v vážne brúsnych materiálov. Rasping/podanie funkčnosť. Vhodný tiež na odstraňovanie malty právo na najviac vzdialených kútov

63mm(2-1/2") tesné rezanie Karbidu segment: Vhodné pre vyrezávanie chybný dlaždice kĺbov a rezanie drážok v omietky, pórobetónu a podobných stavebných materiálov.

Karbidu segment pílového kotúča: Diamond-potiahnuté, aj pre rohy a polomerov. Rezu cca. 2.2 mm, štandardný dizajn pre všetkých, mramor, epoxidové živice a cementovej malty

Obsah Balenia:

1*pílového Kotúča Nastavenie(6pcs)

Poznámky: reálne farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas .

Štítky: fein multimaster nástroj, starlock podložka, multitool auto príslušenstvo, multitool starlock, multi bábika príslušenstvo, čepeľ multi nástroj, multi nástroj príslušenstvo kovov, fein multitool, čepeľ multitool, starlock nástroj.

  • Materiál: Karbid
  • Použitie: Domov urob si sám
  • Obsah Balenia: 1* pílového Kotúča Nastavenie (6pcs)

Súvisiace produkty