SAMSUNG Originálne LED Zobrazenie Peňaženky Telefón Kryt Pre Samsung Galaxy S20+ S20Plus S20 Ultra Autentické LED Flip puzdro s Kartou Vrecku
SAMSUNG Originálne LED Zobrazenie Peňaženky Telefón Kryt Pre Samsung Galaxy S20+ S20Plus S20 Ultra Autentické LED Flip puzdro s Kartou Vrecku
Sku: g54555
(2 Recenzie)
Novinka

€37.62 €41.80

Popis:

Tento produkt je zabezpečené, že je zakúpené od spoločnosti Samsung výrobcovia mobilných telefónov príslušenstvo predajných kanálov , úplne 100% pravý originál.

Poznámka: Pred aktualizáciou softvéru telefónu sa, prosím, demontovať, mobilný telefón kryt , po mobilného telefónu upgrade je vyplnený potom inštalácie mobilného telefónu kryt. Ako je nosenie mobilného telefónu kryt na upgrade telefón bude systém kryt telefónu čipy sa nemôžu prispôsobiť s telefónom systému, výsledkom je, že mobilný telefón kryt nie je možné používať.

Značka:Samsung nevzťahuje na: GALAXY S20 , GALAXY S20 Plus , GALAXY S20 Ultra Dostupné farby: Čierna, Biela , Šedá , Modrá, Ružová Balenie špecifikácia: bulk balení (plastové vrece package) Prehľad Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra LED Peňaženky Kryt je multifunkčné prípade, že obchody karty v interiéri vrecku a zobrazuje LED upozornenia na vonkajšej strane. Na titulnej LED svetlá vás upozorní na prichádzajúce hovory, správy, aktuálny čas, a ďalšie. Jednoducho stlačte tlačidlo napájania telefónu s uzavretým prípade ak chcete získať všetky potrebné informácie. Jednoduché Oznámenia Prijať hovor a dostanete upozornenia sa s farebnými LED displej LED Peňaženky Kryt. Dokonca môžete priradiť vlastné ikony na vaše kontakty pre zábavu točiť na caller ID. Inovovaný ochrany shell-typ dizajn ponúka zvýšenú ochranu vášho telefónu, zatiaľ čo nové látky-ako materiál robí grip najmä pohodlné do ruky. Štýlový, štíhly, vstavaný slot na Tento kryt telefónu nastaviť card,, si môžete dať kreditnej karty, IDENTIFIKAČNÉ karty a ostatné karty, inteligentný spiace, otvorte okamžite jasné obrazovky. LED displej (hovor, budík, časovač) Dotyk prevádzky (Odpoveď / Odmietol odpovedať na telefón) Pohodlie karty taška LED displej, inteligentné a pohodlné Skryté LED displej, takže môžete rýchlo zobraziť upozornenia. Môžete tiež prispôsobiť váš zoznam kontaktov s jedinečným ikonu, ak chcete získať lepší zážitok. Kvalita odráža . Nádherné diera. Použitie Nemecku bez-straty za studena technológia lisovania, zvýraznenie značky kúzlo, jeho skvelého fotoaparátu otvor, ale aj jeho dokonalú ochranu.

Uchovávajte ho v ruke Držať dôležitým banková karta alebo tranzitu karty presuvnou to do karty vrecko vo vnútri krytu. Týmto spôsobom budete vždy vedieť, kde to je: s vaším telefónom.

Poznámka: Prosím, nezabudnite odstrániť kryt telefónu pred aktualizáciou systému telefónu. To je dobré pre vaše kryt telefónu.

Ďakujeme za vaše pochopenie a trpezlivosť.

Vážení zákazníci a priateľ: keď si kúpite svoj položky. ak sa nič nezvyčajné nedeje:Neboli prijaté položky,alebo v rozpore s popisom alebo iné dôvody, aby ste neboli spokojní. Prosím, nenechávajte neutrálne(alebo negatívnu)spätnú väzbu alebo otvoriť prípade ľahko,prosím, neváhajte a napíšte ma kontaktovať. Budeme sa snažiť, služby na riešenie vám problém. Verím, že dobrá komunikácia môže vyriešiť všetko. Opäť ďakujem.

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Budeme loď vašej položky, akonáhle je to možné po zaplatenia. Ak sa vaše položky vybehol z akcií alebo iných problémov. Budeme vám hneď ako to bude možné. Normálne, budeme loď ju Hong Kong Letecky, Singapur Letecky. Medzinárodnú Dopravu vyžaduje zložitejšie prepravné postupy. Ak položka nie prísť po očakávania deň alebo akúkoľvek inú otázku. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém.

Otázka: Keď sa obrátiť na zákaznícku službu odpovedať včasné?

Odpoveď: v pondelok až sobotu v Spojených Štátoch čase od 17:00 do 4:00 nasledujúceho dňa Služieb Zákazníkom je on-line poskytovať čo najlepšie služby pre vás!

(Golstroj.sk ukazuje NÁM čas, Peking čas je už ako 16 hodín, ako Los Angeles čase Spojené Štáty)

8284407798705669

8284407798706713 Hot Predávať Výrobky USA $ 7.43 / USA $ 10.84 / USA $ 7.73 / USA $ 7.48 / USA $ 9.86 / USA $ 8.69 / USA $ 6.58 / USA $ 13.45 / USA $ 6.26 / USA $ 7.89 / USA $ 3.92 / USA $ 3.30 / USA $ 36.50 / USA $ 8.02 / USA $ 7.45 / USA $ 53.61 /

Štítky: samsung galaxy diaľnici a61, galaxy samsung, s21 ultra, att telefóny, galaxsy s20 fe prípade, samsing galaxy s20 prípade, s20 ultra samsung, lg k11 telefón, prípade samsung galaxy s20 fe, s20 ultra.

  • Kompatibilné Značky: Samsung
  • Dizajn: Obyčajný
  • Funkcie: Jednoduché a pohodlné
  • Druh: Flip Case
  • Kompatibilný Model Samsung: Galaxy S20 Ultra
  • Názov Značky: Samsung
  • Funkcia: S Kartou Vrecku

Súvisiace produkty