Nové Bezdrôtové Klávesnice, Myši Kombinovaný Set USB 2,4 Ghz, 1600DPI Herné Myši Multimediálne Vodotesný Pre Počítač PC Desktop
Nové Bezdrôtové Klávesnice, Myši Kombinovaný Set USB 2,4 Ghz, 1600DPI Herné Myši Multimediálne Vodotesný Pre Počítač PC Desktop
Sku: g54682
(0 Recenzie)
Novinka

€8.10

Popis:

-Typ: Bezdrôtová klávesnica a myš/Hra klávesnica a myš-

Typ rozhrania: USB-

Počet kľúčov: 114 kľúče

Pripojenie počítača: bezdrôtové

-Nepremokavé podpora: Úvodná dôkaz, neznamená to, že klávesnica sa môže prenikať do vody.

-Je tam multimediálne funkčné klávesy: áno

-Či podporuje ergonómia: podpora-

Kompatibilné s: Windows XP/7/8/10/2000/VISTA

bezdrôtová klávesnica:

1-19 kľúče, hit súčasne bez konfliktov, hry skúseností je viac ideálny.

2 - úplná klávesnica hráč cíti aj, odrazila sa rýchlo a je pohodlnejšie. Odolnosť voči otrasom a dlhodobú životnosť.

Efektívne nepremokavé funkciu môžete predĺžiť životnosť klávesnice.

3 - Existujú viaceré splash-dôkaz odvodňovacie otvory na dne, a pôvodný námestie dizajn robí kvapaliny jednoduchšie mozgov a nepremokavé výkon je silnejší. Vysoko kvalitné silikónové tlačidlá s ich životnosť viac ako 10 miliónov krát. Klávesnica je vybavená skladací stojan.

3 - Ergonomický dizajn, po dlhom čase používania, hra dlaní je pohodlné, bez únavy.

bezdrôtová myš:

1 - presný herný engine čip a DPI nastavenie funkcie vo vnútri myši, kliknite na tlačidlo DPI prepínač tlačidlo ručne, môžete upraviť 1000/1600DPI svojvoľne.

2-6D tlačidlo multi-funkčné tlačidlo. Myš má 6 tlačidiel, dopredu a dozadu, klávesové skratky, DPI self-nastavenie funkcie, pohodlné a rýchle, jednoduché ovládanie, čo chcete.

3-3D koleso multi-function. Koliesko je najviac bežne používané časti myši. Ak tlmenie je veľké a hladkosť nie je hladký, pocit používanie sa značne zníži. Bang pridané špeciálne príslušenstvo na oboch stranách bubon na zníženie kývať a stabilitu. Vynikajúce gumy vzor je dobré nielen v štruktúre, ale aj jednoduché použitie.

4 - Vhodné pre ručne tvarované zefektívniť tvar. Myš je nerovnomerné a hladký tvar, vám prinesie veľmi rýchly skúsenosti. Mierne zdvihnutý hore a malé drážky na oboch stranách, aby vaše prsty prispôsobiť správne bez únavy na dlhú dobu.

5 - Super dlhé inteligentný režim šetrenia energie. AA batériu môžete pomocou myši na 12 mesiacov, ktorá je o niekoľko krát dlhšie ako obyčajné bezdrôtovú klávesnicu a myš. Je trvalé a nemá problémy časté výmeny batérie a rozpaky, spôsobené použitím batérie. Myš je slabo napájať keď predĺžiť.

Upozornenie: Tento produkt neobsahuje batérie.

Štítky: montované stolné počítače, myš, mause sem fio, vzduch klávesnica myš, lefon myši vertikálne, myš redragon, podpora pc hier, xtrfy, ligitech, teclados mecanicos.

  • Názov Značky: Erilles
  • Číslo Modelu: HK8100

Súvisiace produkty