Silikónové Čokoláda Formy Non-Stick Break-Okrem Bielkovín A Energie Bar Zásobník Na Ľadové Kocky Candy Plesní, Kuchynské Formy Na Pečenie
Silikónové Čokoláda Formy Non-Stick Break-Okrem Bielkovín A Energie Bar Zásobník Na Ľadové Kocky Candy Plesní, Kuchynské Formy Na Pečenie
Sku: g5486
(0 Recenzie)
Novinka

€3.17 €5.29

Popis:

Silikónové Čokoláda Formy Non-Stick Break-Okrem Bielkovín a Energie Bar Zásobník na Ľadové Kocky Candy Plesní, Kuchynské Formy na Pečenie

3 RÔZNE VZORY NA ZÁSOBNÍK: Nie sú úplne 24 dutín na každej panvice. 3 rôzne tvary, formy poskytnúť viac možností na vás, dezert bude živšie a zaujímavejšie.

ŽIADNE STAROSTI CRACK: Pomocou pevného plastové formy a niekedy formy trhlín pri pokuse dostať svoje kúsky von. Ale to silikónové formy nebude crack alebo prestávku, ako že. Môžete sa cupcakes alebo čokoláda ľahko.

BEZPEČNÉ POUŽITIE: Tieto formy sú bezpečné používať v rúrou, mikrovlnná rúra, mraznička a umývačka riadu. Teplota v bezpečí od-40 do +446 stupňov Fahrenheita (-40 do +230 stupňov Celzia).

MULTI ÚČEL: môžete použiť tieto formy, aby sa zmrzlina, nanuky, čokolády, mydlá, koláče, chlieb, želé, puding, špeciálne čokoládu, energie protein bar a kakaom bar.

Break-okrem Čokolády Formy:

Materiál: Silikón

Veľkosť: 23.5*14*2CM

Balenie Zoznam:

1 x Break-okrem Čokolády Plesní

Štítky: silikónové formy bielkovín, formy protein bar, protein bar, bielkoviny snack bar, protein bar stroje, bielkoviny cookie plesní, formy kremíka bar, domáce protein bar balenie, protein bar telocvični, silikónové mini bar plesní.

  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: X8654

Súvisiace produkty