Mydlo mold 6 Dutiny Fialový Kvet Tvarované Silikónové Ručné Živice Foriem, 3d Panel Dizajnér DIY Konkrétne Šperky Fondant Hlinené Formy
Mydlo mold 6 Dutiny Fialový Kvet Tvarované Silikónové Ručné Živice Foriem, 3d Panel Dizajnér DIY Konkrétne Šperky Fondant Hlinené Formy
Sku: g55266
(3 Recenzie)
Novinka

€8.87 €12.32

Popis:

modname=ckeditor

silikónové formy veselé silikónové formy na živice silikónové formy na mydlo, silikónové formy na betón silikónové formy tortu silikónové formy kvet silikónové formy na kvetináčov silikónová forma pre epoxidové živice silikónové formy fondant hlinené formy bábika ílu polyméru formy hlinené formy veselé hlinené formy kremíka hlinené formy ílu polyméru silikónové formy

Mydlo mold 6 Dutiny Fialový Kvet Tvarované Silikónové Ručné Živice Foriem, 3d Panel Dizajnér DIY Konkrétne Šperky Fondant Hlinené Formy

Špecifikácia:

Úplne nové

Materiál: silikón

Náhodné Farby

Veľkosť: cca. 10.25" * 6.87" * 1.25"

Vydrží teplotný rozsah: - 40 ~ 230 ℃

Funkcia:

3D kvet tvare dizajn.

Vyrobené zo silikónu, veľmi mäkké a pružné.

Bez chuti a netoxické.

Jednoduché demould.

Nie je ľahké deformate.

Môže byť použitý pre mnoho krát.

Jednoduché použitie a čistenie.

Trvalé použitie.

Vhodné pre výrobu mydla, čokoláda, sviečka, ílu Polyméru atď.

Package zahrnuté:

1 x Mydlo Plesní

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Q&A

Otázka:Ako sa dostať ílu polyméru z formy

Odpoveď:Po použití, všetky suroviny nebude držať do formy.

Otázka:čo tvarovať materiál

Odpoveď:Silikónové Silikónové hlavnou zložkou je kremíka A je prítomný v piesku, kameňa, crystal prírodné zložky. Nie kaučuku, Gumy, ani plast Plast! Silica gel je skala, na pláži, nízkouhlíkové prostredie.

Štítky: hlina polym, živica bat plesní, silikónové krtkovia betónu, formy, formy kameň, zariadené, pri móda, úcta živice plesní, silikónové molde betónu, dlážděným plesní, formy živice kremíka.

  • funkcia 3: Sladkosti A Čokoláda Formy
  • Funkcia 4: Mydlo Tvorby Plesní
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Súbor Typ: No
  • funkcie 5: Keramika & Modelovanie Hliny
  • material3: mäkké silikónové formy
  • Material1: Silikónové Formy
  • Materiál: Silikónové Formy
  • Tému: Urob si sám
  • Číslo Modelu: silikónové formy
  • Funkcia 1: Potravinársky Silikón Formy
  • Tvar: Kvet
  • funkcia 7: sviečka mold 6 Dutiny Fialový Kvet Tvarované Silikónové DIY Ručne vyrábané Mydlo C
  • Material2: silikónové gumy formy
  • Typ Veľkoobchod: No
  • funkcia 6: Šperky Živice Odlievacie Formy
  • Funkcia 2: Fondant & Gum Pasta Formy

Súvisiace produkty