Massage Žena Kati Trupu Oblečenie Displej W/Statív Drevený Základ
Massage Žena Kati Trupu Oblečenie Displej W/Statív Drevený Základ
Sku: g55554
(0 Recenzie)
Novinka

€34.43

Popis:

✔【VYBRAŤ VÝŠKA KVALITNÝCH MATERIÁLOV] vyzýva: Na kati je vyrobený z vysoko-hustota peny, nerezové oceľové trubky a masívneho dreva statív. Robustné kati trupu rám môže byť uzavreté všetky druhy oblečenia, Ideálna dekorácia medzi šaty formulár a domova .Kati kati trupu manikin. ✔【NÁJSŤ VHODNÉ VÝŠKA] vyzýva:Tento kati má nastaviteľné gombík,kati trupu výška môže byť nastavená 60-67 cm. Otočte gombík, aby nájsť výška šaty formu, ktorá vám vyhovuje. Na manikin môže pracovať aj s vami.kati telo kati šaty forme. ✔【IDEÁLNE ŽENSKÉ KATI TELA FORMULÁRA] vyzýva: veľkosť kati je štandard, rozmery kati každá časť:hrudníka 34";shoulder15"; pás 27"; boky 35";Krku 12.5", šaty forma je skvelé pre widowshop zobrazuje, fotografovanie a domova.Kati kati trupu manikin. ✔【ČISTÉ A UPRATANÉ TEXTÍLIE] vyzýva: povrch kati sa vzťahuje čisté a upratané, textílie, elastická bavlna kryt dokonale pripojené k kati trupu tela, Budeme odstrániť nižšej šaty formulár s lepidlom.Kati manikin kati trupu. ✔【JEDNODUCHÁ MONTÁŽ & ROZOBERAŤ] vyzýva : Na kati, je veľmi ľahký a dá sa ľahko prepravuje a presťahoval. na kati trupu montážny návod priložený v balíka produktov, môžete dokončiť montáž alebo rozoberať len figurína v priebehu niekoľkých minút bez použitia náradia.Kati šaty telové kati.

Nastaviteľné kati pre šitie funkcie trupu, nerezové oceľové trubky a drevený statív - funkčná, ale elegantný model, na displeji vášho oblečenia.Kati natiahnuté-bavlna jersey kryt sa domnieva, mäkké a pohodlné, kombinácia nerez trubice a drevený základ zabezpečuje jeho stabilitu a zároveň je možné podporiť ťažké oblečenie, ako sú večerné šaty a svadobné šaty.Pre lepšie zobrazenie oblečenie, aby to krásny vzhľad, kati stojan je veľmi potrebné! Oblečenie displej kati je dobrý spôsob, ako pre zobrazenie oblečenie, takže je zdanlivo ako skutočný model.

Funkcie

Od silné polystyrénu,

Výškovo nastaviteľný stojan stojan,

Zbrusu nový a vysoko kvalitné kati ,

Zobraziť vaše oblečenie pre zobrazenie potenciálnych oblečenie,

Ideálne pre svetre, Tričká, bundy, šaty, blúzky, topy a tak ďalej.

Výška kati môžu byť upravené od 60" na 67".

Jednoduchá montáž a rozoberať.

Kati šaty tvoria kati trupu manikin telo kati Trupu kati Žena kati kati trupu ženské šaty tvoria stojan šaty tvoria stojan telo kati trupu šaty formulár pre zobrazenie kati stojan kati telo kati telo ženské šaty pena model kati trupu šaty forme displej stojan kati trupu manikin šaty tvoria ženské šaty model trupu displej kati telo 60-67 palcový výškovo nastaviteľný stojan stojan.

392734504645

Štítky: ľudské žena kati, bábika real, plniace pero fuliwen, torzo, kati trupu žena, telo pošvy, plavidlá dreva, diy drevené, kati žena kati, prípade plniace pero.

  • Pôvod: NÁS(Pôvodu)
  • Druh: Nástroj Ruka Časti

Súvisiace produkty