Kompletné pre Domino biela piigment atrament čerpadla krátky typ 67803 SWP7021MG-T
Kompletné pre Domino biela piigment atrament čerpadla krátky typ 67803 SWP7021MG-T
Sku: g55600
(0 Recenzie)
Novinka

€582.46

Popis:

kompletné pre Domino biela piigment atrament čerpadla krátky typ 67803 SWP7021MG-T

Vysoká kvalita

máme prijímať viac dobrú spätnú väzbu od našich zákazníkov, že je to vysoká kvalita.

kompletný súbor čerpadla: čerpadlo hlavy + motora čerpadla

Vhodné pre:

Pre Domino A100 A200 A300 Biela atramentové tlačiarne

Pre Domino série NEPRIEHĽADNÉ tlačiareň

Pre Domino A100+ A200+ A300+ biely pigment atramentová tlačiareň

Pre Domion A+ séria white pigmentový atrament pre tlačiarne

Obrázok fotografie:

Platby:

Objednávky peňažné transakcie sú zaručené Golstroj.sk, môžete potvrdiť objednávku po tom, ako dostanete oder tovaru pacakge.tak je možné zabezpečiť, vaša objednávka peniaze sú v bezpečí.

Doprava:

Upozornenie: Čína Teraz sa nemôže použiť, DHL,FEDEX,TNT,UPS, shipp do ruštiny,ak sa rozhodnete, DHL,FEDEX,TNT,UPS ,pošleme do EMS;na Argentína,Brazília,ak sa rozhodnete, DHL,FEDEX,TNT,UPS, ale nie povedzte nám, Daňové číslo alebo CPF ALEBO CNPJ a názov Spoločnosti,zašleme prostredníctvom EMS.

1) DHL,TNT, Fedex,UPS, zvyčajne trvá asi 5-7 dní,viac alebo menej.Ak na diaľkové regiónu,bude to trochu dlhšie timen;Ak pre kupujúceho vlastné dôvodu,to bude trochu dlhšie.

2) EMS zvyčajne trvá asi 6-13 dayas,viac alebo menej. Ak na diaľkové regiónu,bude to trochu dlhšie; Ak pre kupujúceho vlastné dôvodu,to bude trochu dlhšie.

3) Čína/Hongkong Post air mail/Parcel trvá cca 20-35 dní,viac alebo menej.

* Sme zvyčajne loď kupujúci položky ako DAR na menšiu hodnotu,aby sa zabránilo kupujúceho dane. Avšak dane je deterdmined kupujúcim vlastné, nie u nás,v rôznych krajinách pre rôzne sadzby dane. takže ak všetky dane potom kupujúci by mal vykonať to.

* Ak z dôvodu vrátane "odmietne podpísať balíček" alebo "odmietnuť zaplatiť daň" alebo "kupujúci krajiny post dôvod," a tak ďalej.kupujúci majú vykonávať všetky stratiť. Sme na starosti zodpovednosť udržať potraviny v ľavej Čína hladko, keď tovar opustí Čína potom kupujúci bude mať na starosti všetky zodpovednosti.

Záruka:

1. Všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

Zákaznícke služby:

1.Zaručujeme, že všetky naše položky sú "ako uviedol," v ich popisy. Snažíme sa o 100% spokojnosť zákazníka na každý predaj ponúkame kompletný.

2. Naše výrobky sú priamo z továrne, nie je žiadna stredná muž, žiadne vysoké komunikácií,aby sme mohli poskytnúť kvalitný tovar, ale veľmi konkurencieschopnú cenu.

3. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím na správu alebo TradeManager, väčšina sú reagoval na 12 pracovných hodín.

Štítky: festool domino amazon, čerpadlo rozpúšťadla, festool domino urob si sám, micro čerpadla, čerpanie vody, zdvih tetovanie, čerpadlo, festool stroj, cnc fanuc, atrament čerpadla rozpúšťadla.

  • Druh: Iné
  • Číslo Modelu: AY-micropump
  • Názov Značky: anyinkjet