020212 1pc cherry kvetinový kytice vzorkovníka Rezanie kovov zomrie pre DIY papercraft projektu Zápisník Papier Album pohľadnicu
020212 1pc cherry kvetinový kytice vzorkovníka Rezanie kovov zomrie pre DIY papercraft projektu Zápisník Papier Album pohľadnicu
Sku: g55627
(1 Recenzie)
Novinka

€3.72

Popis:

Horúce Tovaru

$7.75

$3.25

$2.95

$4.38

$3.25

$3.65

1,65 eur

$2.75

wy-plugin-štart

Horúce Tovaru

$7.9

$2.9

$4.3

$2.3

$1.69

$2.99

$1.49

$3.5

wy-plugin-end

DUOFEN rozprávkové zomrie dať fantastický ostrý, čistý povrch, a môže byť použitá vo väčšine die-rezacie stroje.

Všetky rezanie zomrie v obchode boli vyvinuté náš profesionálny dizajnér.

Vaše zomrie výrobky boli kvalitné kontrolované procesy a boli kontrolované pred odoslanie.

Množstvo

1pc

Materiál

Vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele nástrojové

Dokončovacie

Strieborné lakovanie

Veľkosť

Na obrázku

Čistá Hmotnosť

10g

Značky

DUOFEN (Zhongshan Čína)

Vaša objednávka bude odoslaná v priebehu 2-3 pracovných dní. Väčšina dodávok vyžadujú niekto prevziať a podpísať pre dodávky na zabezpečenie tovaru sú správne prijať. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa a prijíma informácie boli správne pred uskutočnením platby.

Dúfame, že sa vám páči váš nákup. Ak ste boli spokojní s našimi výrobkami a službami, pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičiek hodnotenie s detailné fotografie boli veľmi cenené. Vaša pozitívna spätná väzba bude výrazne podporovať nám vytvárať viac na zlepšenie kvality produktov a služieb v budúcnosti. Avšak, ak nie ste úplne spokojní s akejkoľvek položky, prosím, kontaktujte nás ešte pred tým, hodnotenia a komentáre. Oznámenie informácie, ktoré ste poskytli nám pomôže prijať nápravu a prevenciu akcií pre kvalitu výrobku a služieb v budúcnosti.

Niekedy z dôvodu rôznych a dočasné colnej politiky od krajiny ku krajine, tento balík môže prísť trochu neskôr. Prosím, majte pacienta dodacia lehota. Alebo ak máte akékoľvek otázky o produktoch, dodacia lehota a našej spoločnosti, neváhajte a kontaktujte nás. Budeme získať spätnú väzbu späť k vám čoskoro do 24 hodín, keď sme si svoje správy. Ďakujem.

Štítky: rez zomrieť, zomrieť, vysekávané 3 d, kožené kvetinový die rezanie, čínsky zomrieť, kvetinový kytice rez zomrieť, kytice karty, chlapec papier die kusy, rez die kovov, fréza die rezanie.

  • Vzor Typ: Kvet
  • Názov Značky: DUOFEN
  • Číslo Modelu: 020212