24pcs Farbenie Vlasov, Farbenie Auta Vlasy Tónovania Misy Farbivo Kefy Ucho Kryt Rukavice sponky do vlasov pre DIY Salon Hair Sfarbenie Bielenie Nástroje
24pcs Farbenie Vlasov, Farbenie Auta Vlasy Tónovania Misy Farbivo Kefy Ucho Kryt Rukavice sponky do vlasov pre DIY Salon Hair Sfarbenie Bielenie Nástroje
Sku: g56169
(0 Recenzie)
Novinka

€4.51 €9.01

Popis:

Ďalšie Produkty:

24pcs Farbenie Vlasov, Farbenie Auta Vlasy Tónovania Misy Farbivo Kefy Ucho Kryt Rukavice sponky do vlasov pre DIY Salon Hair Sfarbenie Bielenie Nástroje

Podrobnosti:

Balík obsahuje: 2 ks vlasy tónovanie, misy, 4pcs štetce 2 ks hrebene, 4pcs sponky do vlasov, 1 pár latexové rukavice, 2 sady jednorazové vlasov farbenie farbenie kit(zahŕňať ucho kryt, zástery, rukavice, čiapka)

Funkcia: je musí mať profesionálne farbenie vlasov príslušenstvo kit, ktorý pomáha vlasy, farbenie skúsenosti elegantné, čisté a jednoduché, oblek pre všetky účesy také, ako dlho krátke vlasy, kučeravé alebo rovné vlasy

Vlasy Tónovania Misa: vlasy tónovania misa je dostatočne veľký a trvanlivé pre vás, nikdy strach, farbenie vlasov, by pretečeniu ranu. Pohodlné používanie, opakovane, umývateľné a ľahko sa čistí.

Farbenie vlasov, Kefy: Navrhnuté s pružným ešte tuhý štetiny uistite sa, farbenie oveľa jednoduchšie, a chytiť viac farbenie vlasov, aby sa rovnomerne natrieť na vlasy

Široko Použitie: Vhodné pre domáce použitie, profesionálne kaderníctvo, DIY, kaderníctvo, farbenie vlasov, vlasy sa zdôrazňuje, keratín starostlivosť o vlasy a tak ďalej

Špecifikácia:

Materiál: plast

Misa veľkosť: 5.71 x 5.24 palec

Kefa dĺžka: 8.07 palec

Na vlásenky bude odoslaný náhodne farba

Package:

2 x Misy

4 x Vzťahuje na Ucho

2 x Hrebene

4 x Kefy

4 x sponky do vlasov(náhodné farby)

2 páry x Jednorazové Rukavice

2 x Jednorazové Kapskom

2 x Jednorázové kúpacie Čiapky

1 pár x Latexové Rukavice

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >>

Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: plastové sakura, cheongsam pár, anime mitten, itachi uchiha parochňu, boruto uzumaki cosplay, naruto jednotné, akatsuki cosplay itachi, akatsuki kapucňou, akatski kostým, akatsuki uchiha.

  • Materiál: Plastové
  • Položka Druh: Farba Vlasov Misa
  • Veľkosť: 5.71 x 5.24inch
  • Číslo Modelu: Farbenie Vlasov, Súpravy

Súvisiace produkty