Závesné Nástenné Zrkadlo pre Domova v Obývacej Izbe, Kúpeľňa Spálňa Entryway
Závesné Nástenné Zrkadlo pre Domova v Obývacej Izbe, Kúpeľňa Spálňa Entryway
Sku: g56173
(0 Recenzie)
Novinka

€2.53 €4.76

Popis:

Popis:

Odolná Konštrukcia - Toto malé okrúhle nástenné zrkadlo je vyrobené z prvotriednej kvality, vysoko odolné materiály, ktoré majú robustný kovový rám a otvoriť odkaz reťazca zaručené, aby odolalo skúške času bez vyblednutiu off.

Stabilný a Odolný - používame vysoko kvalitné a silné kovové ako rámci naše zrkadlo. Je to účinné, aby sa zabránilo sloshing. sme nielen síl na umelecký, ale aj venovať pozornosť praktické.

Ozdobte svoj domov - tento geometrický dekor zvýšiť geometrické estetiky do vášho domova. s jednoduchý dizajn, vytvorenie pohodlné bývanie atmosféru pre vás.

Je vhodný pre zavesenie na obývacia izba, spálňa, kúpeľňa, atď. Elegantné nástenné dekorácie pre vás.

Perfektný Darček - Aby táto praktická retro zrkadlo na stenu dekor pre seba alebo ako premyslené kolaudačné párty darček pre zvláštne priateľ, a môžete si byť istí, vyhrať ich zhodnotenie. Nie je potrebné strácať čas s komplikovaná montáž, ako zrkadlo príde pripravený na zavesenie!

Tabuľka Veľkostí:

Veľkosti S: 31.5x20.5 cm / 12.4x8inch

M Veľkosť: 40x25.5 cm / 15.74x10inch

L Veľkosť: 45.5x30.5 cm / 17.9x12inch

Balenie Obsahuje:

1 Kus Okrúhle Zrkadlo na Stenu

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Štítky: korenie trepačke, starožitný royal zrkadlo, zrkadlo vintag, ika nástenné zrkadlo, foto zrkadlá, veľké zrkadlo pre spálne, stojan zrkadlo, dekor zrkadlo na stenu, home decor, zrkadlo na stenu.

  • Materiál: Kov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Tvar: KOLO
  • Číslo Modelu: Okrúhle Zrkadlo na Stenu

Súvisiace produkty