Právo na Ľavej Strane Taktické Pištole Závesu Military Airsoft Streľbe Zbraň Pás Puzdro pre Sig Sauer P226 P229 Lov Pás Puzdro
Právo na Ľavej Strane Taktické Pištole Závesu Military Airsoft Streľbe Zbraň Pás Puzdro pre Sig Sauer P226 P229 Lov Pás Puzdro
Sku: g56197
(0 Recenzie)
Novinka

€12.22 €22.22

Popis:

RM16585995472246663

Právo na Ľavej Strane Taktické Pištole Závesu Military Airsoft Streľbe Zbraň Pás Puzdro pre Sig Sauer P226 P229 Lov Pás Puzdro

Funkcie:

*100% vysokej kvality a zbrusu nové pištole závesu.

*Vhodné pre Sig Sauer P226 P229

*Vyrobené z vysoko hustota Vstrekovanie tvarované polymér materiálu.

*Automatický Zámok uvoľnenie.

Špecifikácie:

*Rukou: Doprava handor ľavej strane

*Kompatibilný s Sig Sauer P226 P229

*Hmotnosť: 250g

*Farba: Čierna,TAN

*Aplikácia: Vojenské taktické,Polície, Armády zbraň,airsoft,pištole, pušky činnosti ,Vojny hry,CS hry,Outdoor, lov

1.Akceptujeme ESCROW-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Peniaze; Bankový Prevod, Western Union. 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

Ponúkame rôzne zásielky služby pre rôzne žiadosti, ako postupujte podľa pokynov 1.Čína príspevok air mail , zdarma pre väčšinu krajiny,ale trochu dlhší čas, musíte mať dostatok trpezlivosti, čakajú na produkty. Zvyčajne trvá 18-35 pracovných dní pre väčšinu krajín, 2.EMS, to trvať asi 5 až 20 pracovných dní. Je to veľmi dobrá zásielky spôsobom, odporúčanie pre vás. Ale budete musieť zaplatiť za extra expedičný poplatok.

3.FEDEX/DHL/UPS/TNT/MÝTO, rýchlejšie, ale príliš drahé, zvyčajne trvá 3-12 pracovných dní, budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

4.Sledovanie informácie normálne aktualizácie okolo 3-5 dní, ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nebudeme SÚHLASIŤ VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

100% spokojnosť zákazníka je naším cieľom !

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, vašu pozitívnu spätnú väzbu a 5 star chválu bude veľmi ocenil.

2.Ak nie, úprimne dúfam, že sa vám kontaktovať nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, no v našich silách, pracovné problémy sa pozitívne.Ďakujeme.

Štítky: airsoft zbraň, pištoľ vzduchu co2 kovov, kovové airsoft zbraň, pištoľ vzduchu, gun puzdro na ľavej strane, coldre sig sauer, emersongear závesu, sig sauer ženy, 9 mm laser, sig sauer francúzsky, tokarev, springfield.

  • Vhodné: pre Sig Sauer P226 P229
  • Streľba pás puzdro: Outdoor, lov taktická bojová pištoľ závesu
  • Položka Druh: Lov pás puzdro
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Taktické Pištole Závesu: Auto Lock vydania pušku závesu
  • Názov Značky: demeysis
  • Obsah Balenia: 1*nastaviť taktické závesu
  • Farby: Čierna/Tan
  • Airsoft pás puzdro: Armáda vojenské paintball CS športové puzdro
  • Materiál: PP
  • Číslo Modelu: Bedrový pás, puzdro

Súvisiace produkty