Z nehrdzavejúcej Ocele Trávy Zastrihávač cena za 18" elektrické trávy zastrihávač riadok bud leaf zastrihávač
Z nehrdzavejúcej Ocele Trávy Zastrihávač cena za 18" elektrické trávy zastrihávač riadok bud leaf zastrihávač
Sku: g56632
(0 Recenzie)
Novinka

€283.84 €315.38

Popis:

Ťažká Benzín Strimmer Trávy Zastrihávač, krovinorez Whipper Snipper , 3 Čepele továreň na predaj priamo Informácií o Produkte Táto silný zastrihávač je vybavený bezúdržbovou motor, ostré nehrdzavejúcej ocele (triple) lamelami, ktoré budú minimalizovať poškodenie rastlín. Automatický výstup keď skončil; vybavené čisté životné rukoväť tašky, pomáha znížiť čistenie a všetky neporiadok,nezanecháva žiadne odpadky okolo. Jednoduché rozkladací dizajn pre pohodlné prepravy alebo skladovania.

Používa sa na oddelenie produkcie prebytočného listy a rezanie konárika z rôznych rastlín a kvetov. Môžu byť tiež použité na rez rastlín a drevín, ako je rozmarín, oregano,bazalka, mäta, levanduľa, koriander,petržlen, a pripraviť éterické oleje a zmesi kvetov pre aromaterapiu a potpourri. Stačí pár elektrické pohony, malé listy, bude vyhodený do prevodovky okno vo vnútri ventilátora pre jednoduché likvidácii.

Bud zastrihávač funkcie údržbu motora, tri ostré čepele z nerezovej ocele, rovnako ako fanúšik systém, ktorý poskytuje neprekonateľné výbava kvality a väčšie výnosy bez neporiadok. Stačí pripojiť napájania a zapnite bud zastrihávač, existujú tri rôzne rýchlosti, aby vyhovovali rôznym potrebám. Stroj je odklopnej na 180 stupňov pre jednoduché čistenie a zber poklop môžu byť otvorené, zatiaľ čo stroj beží non-stop použitie. Manipulovaný tašky tiež pomôcť chytiť a držať listov a lístkov.

Funkcia 1) Rýchlo, efektívne a drahých trim prebytok listy a stonky

2) 110V/60Hz Motorom, 1200 ot / MIN 0.9 40W

3) Vyprázdňovanie dvierka sa dajú otvoriť, kým sa stroj beží non-stop výroby schopnosť

4) Vysoká rýchlosť kotúča a ventilátor trim, otáča, fluffs a nakoniec vysunie zdobené rastliny

5) Troch Nerezovej ocele nastaviteľné nože pre presné rezy w/ventilátor

6) Automatický ventil, vyplňte & úniku technológia pre jednoduché vyprázdňovanie

7) Tri nastaviteľné rýchlosti a nadmorskej výšky príslušenstvo

8) Automaticky samostatné prebytok listy a konárika z rôznych rastlín a kvetov

9) 180 stupňov naklonenia stôl pre jednoduché čistenie

10) Láskavo upozornenie: Nikdy položte prsty, rukavice alebo iné časti tela, v kontakte s gate alebo kotúč. Bezpečnostné okuliare a rukavice sú potrebné na všetkých čias. Špecifikácie Stav: Zbrusu Nový Materiál: Nerezová Oceľ Príkon: 110v 60hz Motorových 1200RPM 40W Rýchlosť 1: 1050r/min Rýchlosť 2: 1250r/min Rýchlosť 3: 1450r/min Čepele: 3 nastaviteľné lamely Priemer: 18 palcov Obsah balenia 1 x List Zastrihávač 1 x Hex Kľúča 1 x Napájací Kábel Ako používať 1.Nikdy položte prsty, rukavice alebo iné časti tela, v kontakte s rošt alebo kotúč. 2.Nikdy vyvinúť tlak na rošte. 3.Nepoužívajte nožnice, nože alebo akýkoľvek nástroj nad rošt. 4.Bezpečnostné okuliare a rukavice sú potrebné na všetkých čias. 5.Rukavice musia byť tesné dosť, takže sa nemusíte dostať dovnútra rošt sloty. Voľné glove je nebezpečné,byť si vedomí!

Ďalšie odporúčania :

O VEVOR

Taicang Vevor strojných Zariadení CO.,S.R.O .Sme prevádzkuje viac ako 1000 druhov strojov, zariadení, výrobkov,a zapojila sa do cezhraničného podnikania na 10 rokov.V súčasnosti máme viac ako 200 zamestnancov.

Náš koncept je orientovaný na Trh, založený na zákazníka služby

Cez roky praxe sme získali cenné skúsenosti v mechanických zariadení priemyslu,ktoré nám dáva príležitosť slúžiť spoločností z rôznych krajín. V budúcnosti budeme dať plnú hrať na naše silné stránky v mechanických zariadení priemyslu,a aktívne sa podieľať na výstavbe Hodvábnej Cesty Ekonomické Pásu a 21. Storočia Námornej Hodvábnej Cesty, aby podiel high-kvalitné výrobné kapacity a spoločného prospechu.

Štítky: electri leaf zastrihávač, eko, misa leaf zastrihávač, brúska bylina, list zastrihávač, anti tráva, starter zastrihávač, lidl, tenké priechodiek, na tráve zastrihávač.

  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Číslo Modelu: 18CGCJ00000000001
  • Výroba: ZASTRIHÁVAČ
  • Typ Použitia: Dvojaký Účel Typ
  • Materiál: stailess ocele
  • Použitie: Čistenie
  • Zdroj Napájania: AC
  • Čas Nabíjania: ŽIADNE

Súvisiace produkty