1pc/2ks/3ks Papaya vitamina c bielenie krém krém pehaveniu Tvár Cleaser starostlivosť o tvár proti R7B5
1pc/2ks/3ks Papaya vitamina c bielenie krém krém pehaveniu Tvár Cleaser starostlivosť o tvár proti R7B5
Sku: g56658
(0 Recenzie)
Novinka

€1.56 €4.09

Popis:

Funkcia:

Vezmite prosím na vedomie: Ostatné doplnky nie sú v cene.

100% nová kvalita

Platné ľudí: Ms.

Typ Pleti: Všeobecné

Čistý obsah: 20 g*2 dve balenia

Typ: môže rýchlo prenikajú do hlbokých vrstiev kože, účinne rozkladajú a odstrániť melanínu, zrieďte pigmentácia, blok príčinu pigmentácia, zlepšiť matnej farby pleti a poskytnúť živín a vlhkosti vyžaduje buniek, posilnenie ich vitality a posilnenie ich anti-ultrafialové lúče. Schopnosť odolávať oxidáciou a voľnými radikálmi zabraňuje generovanie rôznych typov pigmentácie z hlbokej fyziológie, zanecháva pokožku biele a dokonca, hladké a jasné.

Typ B: To môžete urobiť najlepšie živín plne absorbovať a využiť bunky, aby sa bunky energie dostatok, sa rýchlo rozkladajú pokožky depozície pigmenty, inhibujú tyrozinázu činnosť, účinne oslabiť pigmentácia, konsolidovať pleti vlastnú fyziologický základ, a aby bieliaci účinok posledný. Je pevný a má biely porcelán-ako hladkú pokožku po celý deň.

Použitie: Po vyčistení pleti, aplikovať správne množstvo krému rovnomerne na nanášanie oblasti, a utrite ju raz denne. Použitie zadajte počas dňa a typ B v noci. Dlhodobé používanie, účinok je lepší. Ak môžete spolupracovať s Zhonghua Č. 1 Mieste Čistiace Mlieko 100 g, bude to pre vás ideálne ráno a večer.

Poznámka:

1. Ručné meranie tolerancie je 2-5g. Prosím, nevadí, vašu cenovú ponuku.

2. V dôsledku rozdielov medzi jednotlivými obrazovkami, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. ďakujem vám veľmi pekne!

Tento balík obsahuje:

2 * Papaya krém

Ďakujem za vašu pozornosť, Tam je tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode. budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: colagen krém, zbraň striekajúcej vode, krém kórejského, čistiť tvár, creme tvár, lanbena maska, papája rastlín, vosk crema, muži krém, krém na tvár.

  • Použitie: Tvár
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Pohlavie: Žena
  • Položka Druh: Krém
  • Názov Značky: LANBENA

Súvisiace produkty