Bicykel Kazeta Removal Tool s Reťazca bič a Pomocné Kľúča Požičovňa Ozubeného Odstránenie Nástroje Ozubeného Odstraňovač
Bicykel Kazeta Removal Tool s Reťazca bič a Pomocné Kľúča Požičovňa Ozubeného Odstránenie Nástroje Ozubeného Odstraňovač
Sku: g56711
(2 Recenzie)
Novinka

€9.02 €12.89

Popis:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Bicykli Kazeta Removal Tool s Reťazca bič a Pomocné Kľúča Požičovňa Ozubeného Odstránenie Nástroje Ozubeného Odstraňovač Určené na použitie v spojení s kazety poistný krúžok nástroj(nie je súčasťou) ak chcete odstrániť kazety z uzlov. Ozubeného Odstraňovač môže byť tiež použitý na utiahnite na skrutku-na freewheels. Zahŕňa 8, 9 a 10 rýchlosť kazety. Keď odstrániť zotrvačníka, pevné koleso, aby sa zabránilo poškodení.

Tento Kit kombinácie reťazca bič a pomocné kľúča. Obaja sú vo vysokej kvalite. Je tiež vybavený tvrdené kolíky, aby sa reťaz na mieste a pohodlné rukoväť.

Smer odstránenie lietať kryt je rovnako ako zotrvačník točiť, tak sa to môže byť stanovená tak, že to môže byť odstránený hladko.

Nástroj funguje veľmi dobre. Rukoväť je dlhšie a sila je lepšie. Koniec plast je protišmykové a nebude bolieť ruka. Na prednej strane je tiež vyrobený zo stredne a vysoko kvalitné reťaze. Je dobré uchopenie a nie je ľahké ublížiť.

Dobrý list pocit, pohodlné demontáž, atď., a je obzvlášť vhodný pre bike shop a údržba osobných bicykle. S tým, demontáž a čistenie sú veľmi pohodlné a efektívne.

farba: Strieborná + červená

Materiál: kov

veľkosť: 295*27mm

Obsah Balenia:

1*koleso reťaz bič ozubeného kolesa removal tool

1*pomocné kľúča

1*kazeta removal tool

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: bič bič, kolo požičovňa náradia, toopre reťazca nástroj, nastavenie kľúča, merida bicykel momentový kľúč, starožitný bicykli, bike príslušenstvo všeobecné, bicykel multitool, unior freewheel odstraňovač, mtb nástroj.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Iné

Súvisiace produkty