2019 Pro TEAM ŽIVOTNE dôležitý KONCEPT Cyklistika Dres Zimné Ropa Ciclismo MTB Mens Quick-dry MTB Bike Nosenie MTB Jersey Maillot Topy, Košele
2019 Pro TEAM ŽIVOTNE dôležitý KONCEPT Cyklistika Dres Zimné Ropa Ciclismo MTB Mens Quick-dry MTB Bike Nosenie MTB Jersey Maillot Topy, Košele
Sku: g56873
(0 Recenzie)
Novinka

€11.71 €22.10

Popis:

2019 Pro TEAM ŽIVOTNE dôležitý KONCEPT Cyklistika Dres Zimné Ropa Ciclismo MTB Mens Quick-dry MTB Bike Nosenie MTB Jersey Maillot Topy, Košele

Poznámka:

1. Akceptujeme zmiešané objednávky, prosím, napísať poznámku alebo nám pošlite správu na trademanager povedzte nám, veľkosť, ktorú chcete Dresy a nohavice/šortky. Ako "XXL pre Jersey a XL Nohavice"

2. Sme schopní prispôsobiť všetky druhy pro team cyklistické dresy, prosím, správu nám, ak chcete prispôsobených položiek, vám pošleme link, aby si ju kúpili, a my vám pošleme ako svoju požiadavku, ďakujem.

3. Z dôvodu časového rozdielu, všetky vaše správy budú odpovedali 24 hodín .

Odporúčané Veľkosti Od Našich Zákazníkov Kúpiť Od Našej Spoločnosti Bofore. Za Krátky Rukáv Sady.

Materiál:

Priedušná Konštrukcia s dobrou funkciou pre vedenie sušenie a v pohode a pohodlné. Ultra-ľahký materiál, ktorý je pot-absorbent, odvod vlhkosti, hodvábne a pružné.

Top Materiál:

100% Polyester;

Šortky, Materiál:

80% Polyamid + 20% Lycra, náš Cyklistický dres set je určený pre pohodlné nosenie, a sú plne priedušné, ľahké a ľahko pomôcť zlepšiť prenos potu a uvoľnenie, udržať vás suché a pohodlné počas najdlhších cyklistických jazdy!

Určené pre mužov a ženy, naše šortky mať presnosť inžinierstva, 3D stitched odpružené doštičky, ktoré poskytuje extra podporu a odolnosť voči ťažké, nepríjemné, požičovňa sedadlá, a môže pomôcť zmierniť spoločné a hip bolesti po dlhé jazdy.

Funkcie:

Pouţiť: Viac priedušný, rýchloschnúci a pružný.

Ideálny pre dlhé a krátke koni, noc na koni, mierne cross country, a krátku vzdialenosť závodná cyklistika, preteky alebo campin

Design & Cut: 3D a hladký rez s cieľom znížiť trenie tela, viac pohodlné a fitness, podpazuší z Jersey prijať celý kus špeciálne mesh materiál, absorpciu potu, priedušnosť a rýchle schnutie!

Reflexné Pásky: Reflexné pásky na zadnej aby v noci bezpečnosť počas jazdy

Silikónový Lem: silikónový, môže dobre zabrániť kožné alergie a handričku upglide počas jazdy.

Kvalitný Zips: prispôsobeného zips, ktorý prešiel prísne testovanie vyžaduje, aby sa zabránilo dostať sa zasekol a nepokoje crack. Prispôsobený zips, prešli tisíce krát test na crack a prilepené počas jazdy.

Tlač a atrament: Sublimačná tlač technológia, použite životného prostredia a nikdy nevyblednú vysoko kvalitný atrament.

Opasok: Široký Pás dizajn, aby sa viac pohodlné a nie je ľahké deformácie.

Pro-Nohy: Značka protišmykový silikónový dizajn na spodnej časti nohavice, aby to lepšie vyriešiť nohavice nohu na zabezpečenie, bezpečnosť počas jazdy a pohodlné.

9D Gélové Podložky:

Unikátne Gélové Pad s Multi-Chladiaci otvor, udržať sušenie a anti-bakteriálne

Výhody:

Náš Cyklistický dres set je prémiový produkt s týmito kľúčové vlastnosti:

1.Priedušný, ľahký, odolný proti opotrebeniu.

2.Pomáha zlepšiť prenos potu pre pohodlné nosenie počas dlhých jázd.

3.Tenký, ľahký fit, ideálny pre minimalizáciu odporu vzduchu.

4.Presnosť inžinierstva, 3D polstrovanie pre pohodlné nosenie s pevného požičovňa sedadlá.

5.Vhodný pre mužov a ženy, naše šortky môže pomôcť zmierniť bolesti bedrového kĺbu z dlhodobého cyklu jazdy.

S 9D/12D/16D čalúnenia, premium, priedušný materiál a ľahký dizajn! Táto dvojica cyklistika dres set je ideálnou voľbou.

POZNÁMKA: v prípade, Ak zákazník chce mix veľkosť, prosím, na ľavej správy a povedzte nám, čo veľkosť, ktorú chcete pre Jersey a Krátke.

Štítky: požičovňa handričkou, cyklistický dres mužov zimné ucl, rýchlo bicykli, mtb cyklistické tričká, starožitný bicykli, cycl jersey, tričko s písmenom láska, kolesá mavic cyklistika dres muž zime, cyklistický dres muži jeseň zima, zlatá priadza.

  • Rukáv Dĺžka(cm): Plná
  • Šport Typ: Jazda na bicykli
  • Fit: Hodí menšie, než je obvyklé. Pozrite prosím tento obchod je veľkosti info
  • Materiál: Polyester
  • Zips Dĺžka: Full Zips
  • Položka Druh: Dresy
  • Číslo Modelu: cyklistický dres
  • Názov Značky: Surpassingly Oblečenie
  • Textílie Typ: Pletené
  • Sezóna: Zimné
  • Funkcia: Windproof
  • Pohlavie: MUŽI

Súvisiace produkty