Magestic 25 kg jasné, živice pre vyplnenie dosky
Magestic 25 kg jasné, živice pre vyplnenie dosky
Sku: g57006
(1 Recenzie)
Novinka

€157.03

Popis:

Univerzálny transparentný Epoxidové živice Pre všetky kreatívne a opravy účely. Ideálne pre liatím stolov, interiérových predmetov a kvapaliny obrazy. 100% transparentná. Nie je toxický zloženie, môžete dokonca pracovať doma. Nízka viskozita zloženie, v procese prevádzky je ľahko odstrániť malé vzduchové bubliny. Maximálna hrúbka výplne na vrstvu až 4 cm. Zloženie je shockproof, odoláva ťažkých bremien. Je odolný voči UV v priebehu času nie zmení na žltú.

Magestic živice je upravený s nízkou viskozitou transparentné epoxidové živice, odolná proti UV žiareniu, s maximálnou výplň s hrúbkou až 4 cm. Po naliatí až 5 kg. Pri vypĺňaní viac objemu, maximálna hrúbka-2 cm.

Používaných na plnenie: dosky, hromadné 3D podlahy, hromadné dekoratívne výplne, tiež používajú na vyplnenie silikónové formy, vytvárať farebné panely, mozaiky, atď.

Živica má priehľadný vzhľad a nízkou viskozitou, čo uľahčuje zbaviť sa vzduchové bubliny v casting.

Obsah Balenia:

Epoxidové смола-20 kg

Отвердитель-5 kg

Štítky: diy kawaii pvc telefón, diy kľúča držiteľa nápady, diy kuchyňa čistenie, kontúry, štetce vlk, diy kit plniace pero, elitebook hp batéria, diy čipky klip uzávery, diy kit sady stroj, pripojenie hadice sh20.

  • Druh: Sú epoxidy
  • Aplikácia Materiálov: Sklo
  • Číslo Modelu: Magestic
  • Názov Značky: PolyMax

Súvisiace produkty