Najideálnejšie electrocar batérie chránič istič dc 1P 120V DC 40a jednosmerný istič s skratu, ochrana proti preťaženiu
Najideálnejšie electrocar batérie chránič istič dc 1P 120V DC 40a jednosmerný istič s skratu, ochrana proti preťaženiu
Sku: g57279
(2 Recenzie)
Novinka

€6.43 €12.86

Popis:

Zhejiang CENOE electric co., S.R.O. Je jedným z odborných podnikov zbierky výroba, predaj a výskumník

Tak ďaleko, 16 veľké série viac ako 600 druhov špecifikácie bol rozvoj a vyrobené .

Hlavne produkty obsahujú malé JEDNOSMERNÝ istič, tvarovaná prípade istič, únik istič, modulárne zásuvky ,zvyškový prúd ističom, inteligentný univerzálny typ istič, kontrolu a ochranu prepínanie, duálne napájanie automatický prenos switch, atď.

Spoločnosť zavádza rozšírené výrobné zariadenia a ideálne testovanie zariadení, nastavenie technology research center a rozvoj tímu, A prešiel ISO9001 certifikácie systému kvality Európskej Únie CE certifikácia a národné povinné CCC certifikačná spoločnosť vlastní aj štyri národné patentové osvedčenia, všetky výrobky sú kvalitu zhotoviteľ vykonáva ľudí poisťovne z Číny.Súčasťou výrobku výkon dosiahla na medzinárodnej úrovni vedúcich, výrobky sa vyvážajú do Európy, Ameriky, Stredného Východu a v iných krajinách a regiónoch.

CENOE na svetových trhoch, bude nasledovať win-win koncept, a ruka v ruke s vami, inovácie, hodnoty, dosiahnutie priemysel režim

CENB1-63 A 1P DC MCB Aplikácie

CENB1-63 A 1P DC MCB sa vzťahujú na hodnotenie aktuálneho 63A alebo menej, jednosmerný prúd hodnotenie napätie 120V V. používa sa predovšetkým pre preťaženiu a skratu ochrana v DC distribučnej sústavy zariadenia a elektrické zariadenia. To môže byť široko používané v elektrických, pôšt, dopravy, banské podnikanie a rôzne druhy polí. V súčasnosti Čína, naše výrobky v prípade triedy ratingu napätia je najvyššia v porovnaní s rovnakým produkty.

Produkty podľa IEC60898, GB10963 štandard.

CENB1-63 A 1P DC Mini Istič Charakteristika

CENB1-63 A 1P DC MCB je tvorený prípade, prevádzka mechanizmus, tepelnému preťaženiu cesta, elektromagnetické výlet kontakt systém, arc systém atď. Má preťaženiu a skratu ochrana, unikátny dizajn, štruktúru a silný trvalý magnetizmus arc systém, aby produkt bol 6KA skrat schopnosť. Dlho mechanické život viac ako 20000-krát a krásny tvar. To môže byť spojené s din lištu s názvom TH35-7.5 normy nerezová typ a má nižšie osobnosti: rukoväť je navrhnutá na hornej časti prednej strane, ľudia sa budú cítiť bezpečne a pohodlne pri prevádzke. Pri pripájaní dávajte pozor na "+, -" tyče; výkon ide z hornej a vychádza zo spodnej ktorá je aplikovaná s výkonom vstup charakter. Vhodné pre inštaláciu a uloženie káblov. Používa sa na 440V okruhu 3 póly istič na pripojenie predné slučka pre dvoch pólov sériové connectio n d.

Štítky: rukavice zimné ženy, prenosné rf power meter, cbt mučenia, napätie meter ca, arduino, 2 jednosmerný istič, aitsoft rýchlosť loader, arduino senzory súprava, svorka din, tarot.

  • zodpovedať štandardu: IEC60898, GB10963
  • HMOTNOSŤ(g): 85 g
  • Kôry stupeň súčasné hodnotenie: 63a
  • Súčasné Hodnotenie: 16A 20A 25A 32A 40A 63A 50A
  • Hodnotenie Napätie: 120DC
  • Číslo Modelu: CENB1-63 40A
  • Druh: Mini
  • Názov Značky: CENOE
  • vypínací prúd: 4000A
  • výrobca názov: CENOE
  • Mechanické život: Nie menej than20000 čas
  • Okamžitá typ zájazdu: B

Súvisiace produkty