24/36/48pcs Akryl Transparentný Kruhu Disky Nastaviť Kľúčové Reťaze Jasné Kolo Akryl Keychain Prázdne Keychain pre DIY (Transparentné)
24/36/48pcs Akryl Transparentný Kruhu Disky Nastaviť Kľúčové Reťaze Jasné Kolo Akryl Keychain Prázdne Keychain pre DIY (Transparentné)
Sku: g57358
(0 Recenzie)
Novinka

€7.13 €12.75

Popis:

Popis hľadáte špeciálne a kreatívne keychain ako darček? Náš produkt je krúžok s kreatívny dizajn, ktorý je vhodný ako darčeky. Vyrobené z prémiového materiálu s jemnými spracovania, to je perfektné, aby sa vaše kľúče atď. Je dodávaný s kľúčom háčiky a dosky. Jedinečný a elegantný, jeho vhodné, aby ste urob si sám, a to na vašom keyrings alebo na iných miestach.

Funkcie

- Farba: transparentné.

- Materiál: akryl, zliatiny

- Veľkosť: cca 11.5x5x1 cm/4.53x1.97x0.39 palcov.

-Akrylových keychain polotovary sú vyrobené z kvalitného akrylu s hliníkový prívesok na

- Môžete tvarovať, nakresliť a vložiť krásnych nálepiek na prázdne akryl disky, a potom kombinovať s ďalšími doplnkami. Toto sa stane jedinečné dekorácie a doplnky. Môžete ju použiť pre svadby, Vianočné, suveníry. Prívesky, atď.

- Vhodné na tlačidlo prívesky, školské tašky prívesky a kabelka, prívesky, atď.

- Jeho výhodná pre vás na DIY a to na vašom keyrings alebo na iných miestach. Ideálne ako darček pre vašich priateľov a ďalšie.

- Závesný krúžok dizajn, vhodné pre inštaláciu a vykonávať.

Balenie zoznam

kolo dosky

krúžok na kľúče

Štítky: prázdne keyring, plánovač tabuľa, akryl kruh, disk, farebný akryl disky, acryl disk, acryl tabuľka, prázdne tlačidlo reťazca, acryl hexagon, čierny akryl disky, acryl disku.

  • Materiál: Akryl
  • vzor: Jednofarebné
  • Číslo Modelu: Kľúčové Reťaze
  • Príležitosti: Strana
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty