1pcs Mega 2560 R3 pre arduino + 1pcs RAMPY 1.4 Radič + 5 ks A4988 Stepper Ovládač Modul 3D Printer kit Reprap MendelPrusa
1pcs Mega 2560 R3 pre arduino + 1pcs RAMPY 1.4 Radič + 5 ks A4988 Stepper Ovládač Modul 3D Printer kit Reprap MendelPrusa
Sku: g57473
(3 Recenzie)
Novinka

€14.01

Popis:

Mega 2560 R3 + 1pcs RAMPY 1.4 Radič + 5 ks A4988 Stepper Ovládač Modul pre 3D Printer kit Reprap MendelPrusa

3D Tlačiarne Radič RAMPY 1.4

RepRap Mega Pololu Štít, alebo RAMPY pre krátke. To je skonštruovaná tak, aby celá elektronika potrebné pre RepRap v jeden malý balík pre nízku cenu. RAMPY rozhrania je Ard Mega s výkonným Ard MEGA platformu a má dostatok priestoru pre rozšírenie. Modulárny dizajn obsahuje plug-in stepper ovládače a vytláčacie riadiaca elektronika na Ard MEGA štít pre jednoduchý servis, výmenou časti, upgrade-schopnosť a rozšírenie. Okrem toho, počet Ard rozšírenie dosky môžu byť pridané do systému, tak dlho, ako hlavný RAMPY rada je stále na vrchole zásobníka.

Verzia 1.4 používa povrchová montáž kondenzátory a odpory na ďalšie kryt okraji problém prípadoch.

Mega 2560 riadiacej dosky:

predstavenstvo je ATmega2560 ako základné microcontroller development board sám má 54 skupiny digitálne I / O vstup / výstup terminál (14 skupiny sa PWM výstupy), 16 sady simulácia ako vstupné strane, skupina 4 UARTs (hardware sériové porty), pomocou 16 MHz crystal oscilátor. S bootloader, stiahnuť program priamo cez USB bez toho, aby museli ísť cez iné externé spisovateľ. Dodanie časť voliteľné USB power, alebo ako externý napájací pomocou AC-DC adaptér a batériu. Vývoj IDE rozhranie je založené na open-source zásady, umožňuje stiahnutie zadarmo pre použitie v projektová práca, škola, vyučovanie, motorové ovládanie, interaktívne diela.

Microcontroller

A4988 ovládač modul:

A4988 Stepper Motor Vodič Doska je odpočinkovej rada pre Allegro je A4988 DMOS Microstepping Ovládač s Prekladateľ a Prepäťová Ochrana, prosím, prečítajte A4988 údajovom carefullybefore použitím tohto výrobku.

Upozornenie: Pripojenie alebo odpojenie a stepper motor, zatiaľ čo vodič je napájaný môže zničiť vodiča. (Vo všeobecnosti, rewiring nič, kým je napájaný isasking na problémy.)

Maximálny výstupný prúd 1A

Jednoduchý krok a smer control interface

Päť rôznych krok rozlíšenie: full-krok, pol-krok, štvrť-krok, ôsmy-krok, a šestnásteho krok

Nastaviteľné aktuálny kontroly umožňuje nastaviť maximálny výstupný prúd s potenciometer,ktorá vám umožňuje použiť napätí nad stepper motor je menovité napätie toachieve vyšší stupeň ceny

Inteligentný sekanie kontroly, ktoré automaticky zvolí správne aktuálny kazu režim (rýchle kazu alebo pomalý rozpad)

Viac-tepelná vypnutie, pod-napäťová výluka, a crossover-prúd ochrana

Krátke-zem a skratovať-zaťaženie ochrany Package zahrnuté:

1x 3D Tlačiarne Radič RAMPY 1.4

1x Mega 2560 R3

5x A4988 ovládač + Self-adhensive Chladič

1x USB kábel

Štítky: 3d tlačiarne auta reprap, seeeduino xiao, arduino, arduino shield, breadboard solderless, 8 modul auta, micro atmega 2560, a4988, arduino nano, drv8825.

  • Napájacie Napätie: ..
  • Prevádzková Teplota: ..
  • Package: SMD
  • Názov Značky: TZT
  • stav: Nové
  • Číslo Modelu: ..
  • Druh: Regulátor Napätia
  • Aplikácia: Počítač
  • Strata Sily: ..