Špeciálne pre Saudská Arábia 3G, 4G LTE antény krmivo 1700-2700MHz Vonkajšia Anténa krmivo 2X24dBi Externá Anténa s N žena
Špeciálne pre Saudská Arábia 3G, 4G LTE antény krmivo 1700-2700MHz Vonkajšia Anténa krmivo 2X24dBi Externá Anténa s N žena
Sku: g57603
(2 Recenzie)
Novinka

€56.04 €81.20

Popis:

Kategória

Smerový Parabolickej Antény Zdroj

Model

QF-1727D-24DF

Frekvenčný rozsah MHz

1700-2700

Šírka Pásma MHz

1000

Zisk-dBi

24×2

Horizontálne Beamwidth-°

10

Vertikálne Beamwidth-°

14

F/ B Rati-dB

≥30

VSWR

≤1.8

Nominálna impedancia-Ω

50

Polarizácia

Vertikálne

Maximálny výkon-W

100

Rozmery-m

30 cm

Hmotnosť kg

1.5

Menovitá Rýchlosť Vetra m/s

60

Konektor

2xN žena

Montáž Stožiara Priemer mm

Φ35-50

Shenzhen Qifan Komunikačné Zariadenia, Spoločnosť, ktorá bola založená v roku 2009. Sme sa sústrediť najmä na Anténu Výskume ,Signál Výrobu Elektrickej energie,Domáce Elektrické Spotrebiče. Sme udelili certifikáciu ISO9001. A čo viac, naše výrobky sú zarábať pozitívnu reputáciu na trhu a sú široko používané v Číne.

O Daní a poplatkov

Prosím, skontrolujte daňová politika z Golstroj.sk a môžete potvrdiť, že s vašimi miestnymi daňovými úradmi o vlastné daňové a keď si miesto vašej objednávky. Musíte zaplatiť dovozné clo, ak je to potrebné. Úprimne dúfame, že si môžete kúpiť naše produkty vysokej kvality za výhodnú cenu!

O Zásielke

1. Doprava po celom svete a ak nie je logistických možností , kontaktujte nás, prosím a my sa pokúsime sa vám dať nejaké možnosti doručenia.

2. budeme posielať balíky logistických skladov v 3 dňoch obvykle po zaplatení.

3. Môžete skontrolovať na sledovanie informácií na Golstroj.sk.

Warranty & Return

1. Všetky položky sú pokryté jeden rok záruka . Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami , môžeme uskutočniť výmenu alebo vrátenie peňazí do 7 dní .

2. Pre všetkých, výmenu alebo vrátenie dane , položky by mali byť v pôvodnom stave ,s kompletným príslušenstvom . Môžeme zdieľať svoj návrat poštovné náklady, ktoré s vami .

3. Bude to veľmi ocenili, ak môžete komunikovať s nami pred použijete na návrat a vrátenie peňazí .

Servis A Spätná Väzba

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude veľmi ocenil.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj,úprimne dúfam, že sa vám dať pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) ak ste spokojný s našim produktom a servisu. To si len trvať jednu minútu, ale to jednu minútu je veľmi zásadný význam pre nás.

3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: arabský abaya saudská arábia, anténa gsm sma, rodman, 4g lte vonkajšie, anténa lte, rádiová anténa 4g, 4g anténa, 868 anténa, 4g anténa vonkajšie, anténa vonkajšie tv.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: SignalPlus
  • Zisk(dB): 2x24dBi

Súvisiace produkty