Vysoká kvalita WNMG0804 vložiť vhodný pre Nastavenie materiál, kovanie materiálov, brúsne pevné,sa používa s otáčania nástroja páky
Vysoká kvalita WNMG0804 vložiť vhodný pre Nastavenie materiál, kovanie materiálov, brúsne pevné,sa používa s otáčania nástroja páky
Sku: g57807
(1 Recenzie)
Novinka

€4.04 €4.25

Popis:

Vážení zákazníci, vitajte v našom obchode sme vám čo najlepšie služby, prajeme vám šťastný nakupovanie.

Parametre výrobku

Vysoká kvalita WNMG čepeľ WNMG0804 vložiť vhodný pre Nastavenie materiál, kovanie materiálov, brúsne pevné,sa používa s otáčania nástroja páky názov Produktu: WNMG080404/08/12-TM čepeľ Model: WNMG080404/08/12-TM Spracovanie materiálu: Úprava materiálu, kovanie materiálov, brúsne pevné Špecifikácia: 10 KS/box Funkcie: Broken čip groove typ, dobrá odolnosť proti opotrebeniu a odolnosť voči nárazu.

Vlastnosti produktu a fotografie

Je vyrobený z dovezené technológie, s výraznejším tvrdosť, ostrejšie hrany a dlhšiu životnosť.

O spoločnosti

1. Sme profesionálny výrobca obrábacích strojov a príslušenstva, venovaný ducha inovačného rozvoja a lepšie služby pre zákazníkov. 2. Naše výrobky sú prísne kontrolovaná a kvalita je veľmi stabilný. 3.Akceptujeme výber maloobchod, veľkoobchod a spôsob prepravy. Keď sa rozhodnete pre nás, poskytneme vám úprimne. Naše certifikácie a výrobné prostredie sú nasledovné:

O dodávky

Garantujeme doručenie do 48 hodín po platbe. Čas príchodu závisí od destinácie a iných faktorov, zvyčajne vyžaduje 10-30 dní od pošty (Golstroj.sk štandardná preprava, epacket, Čína Príspevok air mail, atď.). Pozemky majú zvyčajne č colné problémy s bežnou poštou. Ak si kúpite high-hodnota tovaru a vybrať express preprava (DHL, EMS Armex, atď.), tam môže byť tarify, ktorá by mala byť uhradená kupujúcim v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách. Poznámka: Prosím, potvrďte svoju adresu, pred podaním objednávky. Akonáhle je tovar odoslaný mimo, sme nemôže zmeniť adresu.

O po-predaj

Ak nie ste spokojní s tovarom, budeme akceptovať výmena a vrátenie peňazí. Akceptujeme náhrady alebo čiastočné náhrady ak tovar problémy s kvalitou. Prosím, kontaktujte nás a vrátiť vec pred spor začína

FAQ

Otázka : Ako sledovať expresné doručenie? A : Sledovať cez nasledujúci odkaz : www.17track.net Otázka : Ako môžem umiestniť veľké, aby za nižšiu cenu? Odpoveď : Ak potrebujete veľkú objednávku, môžete umiestniť nezaplatené objednávky.Potom skúste nás kontaktovať ohľadom ďalších podrobností. Otázka : čo ak nebudete mať to, čo chcete, alebo ak chcete prispôsobiť? Kontaktujte 24H obchod pre konzultácie a poslať relevantné informácie v predajni. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, náš zákaznícky servis, náš služby zákazníkom nájsť a odpovedať na vaše otázky v čase.

Štítky: ego sústružnícke nástroje, tin karbidu vložky, wnmg080408, sústruženie vložky wnmg 080408, kované kovaného železa, opona forge, kvetináč forge, vnútorný závit otáčania nástroja, kovov, sústružnícke nástroje, ganzo ručne kované.

  • Materiál: Karbid Volfrámu
  • Povlak: dvojitým náterom
  • Číslo Modelu: WNMG080404/08/12R-Séria TM vložky(blade)
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Použitie: Vnútorný Otáčania Nástroja

Súvisiace produkty