WORKPRO 2PC Skladací Nôž Utility nastavte Drôt Striptérka Postavený v Rukoväti Vreckový nôž Rýchlo Zmeniť s Mini Skladací Box Fréza
WORKPRO 2PC Skladací Nôž Utility nastavte Drôt Striptérka Postavený v Rukoväti Vreckový nôž Rýchlo Zmeniť s Mini Skladací Box Fréza
Sku: g58188
(3 Recenzie)
Novinka

€15.98 €34.00

Popis:

WORKPRO 2PC SKLADACÍ NÔŽ UTILITY NASTAVTE

*Vynikajúce Vlastnosti

*Sme integrovali drôt striptérka do nôž na zvýšenie jeho všestrannosť.

*Rôzne lock design pre rôzne potrebu používania. *Hliníkovej zliatiny nôž telo zabezpečuje opotrebovaniu a dlhou životnosťou.

MATERIÁL

*Nôž telo je vyrobené z hliníkovej zliatiny, ktorá zabezpečuje opotrebovaniu a dlhou životnosťou. *SK5 čepeľ je vyrobená z HRC56-62, ktoré je dostatočne ostré. SADA OBSAHUJE 1-pc utility nôž s drôtom striptérka , 1-pc mini skladací nôž, 1 box štandardných balde, 1 box mini kotúč.

DRÔT STRIPTÉRKA

Máme inovatívne integrované drôt striptérka do nôž na zvýšenie jeho všestrannosť, ktorá vám pomôže urobiť viac za menej nástroje.

RÝCHLA ZMENA MECHANIZMU

Keď meníte čepeľ, tento mechanizmus môže zaistenie bezpečnosti a umožní dokončenie akcie rýchlo a ľahko.

BEZPEČNOSŤ

*Utility nôž má liner lock a mini nôž má zadný zámok. *Plastový kotúč kryty sú všetky vybavené,ktorý vyhnúť náhodnému úrazu.

POUŽITIE PRE RÔZNE APLIKÁCIE *Je možné použiť pre rôzne pracovné miesta, ktoré môže byť potrebné, aby si urobil. *To prepláva papier, koberec, plastov, kartónu, látky, tašky, kožené, PVC, suché steny a oveľa viac.

Štítky: surviv nástroj, knive, nakiri nože, nôž, dual blade nôž, kershaw, a0 fréza, asus edc nôž, nástroj workpro, zložiť nôž.

  • Názov Značky: workpro
  • Čepeľ Materiál: OCELE
  • Číslo Modelu: W000013A
  • Druh: Skladacie Čepeľ Noža
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Rukoväť Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele

Súvisiace produkty