Transparentné Prachotesný Kozmetika Box Stene Visí make-up Úložný Box na Zásuvky-typ Kúpeľňa make-up Organizátor ABS Plast
Transparentné Prachotesný Kozmetika Box Stene Visí make-up Úložný Box na Zásuvky-typ Kúpeľňa make-up Organizátor ABS Plast
Sku: g5821
(1 Recenzie)
Novinka

€13.93 €21.10

Popis:

RM358784394086332

Funkcie:

- Nič, ale číry Viskózny pásky sú potrebné opraviť box na stenu. Použitie je nielen pohodlné a nebude bolieť stenu. Č nechtov.

- V hornej časti je priehľadný plastový kryt s vodotesný a prachotesný vlastnosti, takže sa môžete dostať potrebné kozmetiky, najrýchlejší rýchlosť tak, že kozmetika umiestnené vo vnútri ľahko vidieť. . Puzdrá sú odolnejšie, ľahšie sa čistí, a mokré utierky sú čistejšie.

- Tam je kozmetika transparentné skladovanie na topy, a kozmetika je možné nastaviť a uložiť. Tam je zásuvkou v spodnej časti, ktoré je možné uložiť príslušenstvo, hodiniek, make-up štetce, laky na nechty, riasenky, pery, lesk na pery, očné linky, a ďalšie kozmetické doplnky.

-T a jeho make-up box je viac luxusné a praktické ako akryl úložný box, takže ju môžete použiť ako darček pre matku, jej, manželka, dcéra a kamarátky na narodeniny, Deň matiek, Biely Deň, Vianoce, atď.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Veľkosť: 33.3 × 38.5 x 10 cm

Package Zahrnuté:

1* Make-Up Úložný Box

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba, ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: box zásuvky, kúpeľňa zásuvky skladovanie, Zásuvky Organizátor Zásobník, zásuvky plastové, guľôčky skladovanie zásobník, box na stenu, stolové zásuvky, zásuvky na organe, kúpeľňa zásuvky, box storag.

  • Druh: Skladovacie Boxy & Zberných Nádob
  • Produkt: Šperky Box
  • Tvar: KOLO
  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty