Dospelých, Sexuálne Hračky pre Ženy Vibrátor G-Spot Rabbit Vibrátor Stimulátor Klitorisu Vibračné Dildo Klitorisu Bulík Wumanizer
Dospelých, Sexuálne Hračky pre Ženy Vibrátor G-Spot Rabbit Vibrátor Stimulátor Klitorisu Vibračné Dildo Klitorisu Bulík Wumanizer
Sku: g58767
(3 Recenzie)
Novinka

€24.07 €49.13

Popis:

Informácie O Produktoch:

1----------Prírodné a neškodné, koža Materiál: Naše mäkké a pružné rabbit vibrátor je vyrobený z FDA-schválené 100% lekárskeho ABS silikónové; trezor, mäkké, elastické, non-jedovaté, č Stinky a priateľské k pokožke. Vibračná lišta je pokrytá hrboľaté textúry, hlava je väčšia, pás je hladšia a ergonomické, a to môže byť ľahko sa vkladá do pošvy dosiahnuť presné G-bod.

2--------Krakovania, vibráciám a kúrenie: klitorálny stimulátor má 2 výkonné motory, ktoré neustále stimuláciu klitorisu a G-bodu. 7 frekvencia vibrácií režimy ukončiť všetky citlivé nervy. Jedno bočné výhonky a dotkne klitorisu, opak listov do pošvy sprevádzané G body, s vaše sexuálne túžby; mäkký silikónový materiál, vykurovacie funkcia je viac ako ľudské kože, viac vzrušujúce pre vás a vášho partnera.

3--------- Tiché dual motora a inteligentný rozšírenie funkcie: Langtrong klitorisu vibrátor dizajn s akustickou a statickú funkciu, len menej ako 40 decibelov, aby sa zabezpečila ochrana vašich osobných údajov. Nízka hlučnosť vám umožňuje používať váš osobný čas, bez toho aby sa museli starať o narušenie svojho dieťaťa, priestrannosť alebo hostí. Navrhnuté s inteligentným rozšírenia, to cíti rovnako ako ďalšie ľudské penis, v ktorom môžete vyliezť na horu.

4---------7 vibračné módy a 11 jazyka otvorenie režimy: Existuje 7 výkonných vibračných módov, ktoré nielen, že môžete punč vaše bradavky, odrezať klitorisu, konečníka, prostaty a v iných oblastiach, tak Si môžete vybrať z rôznych vzorov, až kým nenájdete najsilnejší podnety. 11 jazyka blikajúce vzory, obe fotografoval a vibrated. Pripadá mi to ako ľudia, ktorí sú fúka na váš najviac citlivú a jemnú ženskosť, tak nech si sami zažiť atmosféru, ako nikdy predtým.

5---------100% Nepremokavé a magnetické nabíjateľná dizajn: silikónové bezšvíkové telo robí G-bod vibrátor 100% vodotesný, takže vy alebo váš partner môžete vychutnať sprchu alebo kúpeľ. Táto hračka je jednoduché, čisté a suché rýchlo. Len magneticky stick dva kovové krúžky na vonkajšej strane a poplatok hračka.

O záruke :

Ak je položka nezodpovedá popis alebo je chybný, a vrátenie peňazí sa bude venovať. (Neváhajte dať zlé pripomienky alebo neutrálne komentáre, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase, veríme, že exchange vám umožní dosiahnuť lepšie výsledky.)

o tom, že produkt

Všetky výrobky sú 100% nové, k dispozícii, a pozorne skontrolovať pred dodaním.

Všetky výrobky sú vyrobené z zdravotníckych materiálov triedy, 100% bezpečné a neškodné pre telo.

O dodávky

Budeme odoslanie objednávky do 5 pracovných dní. Čas dodania závisí od krajiny a bude ovplyvnený počasím, štátnych sviatkov a iných faktorov. Ak nechcete dostávať vašu objednávku načas, prosím, kontaktujte nás.

Čo mám robiť, ak som stretnúť produkt problém?

Prosím, tento výrobok používať podľa manuálu. Ak stále nie je k dispozícii, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis na čas. Prosím neotvárajte žiadne spory. Myslíme si, že oznámenie účinok je oveľa lepšie.

O pracovných hodín

Vzhľadom na časový rozdiel, tam bude oneskorenie pri komunikácii, ale správa sa odpovedali, do jedného pracovného dňa. prosím, trpezlivo čakať.

samozrejme

Správame sa našich zákazníkov, ako naši priatelia. Dúfame, že si môžete kúpiť viac šťastia z nás a starať menej. Vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, prosím, nezabudnite na nás nechať 5 star komentár.

Štítky: hračka králik, na dennom poriadku rabbit vibrátor, Bradavky bulík, veľké viberator, sex hračky, vibrat, vibrátor g-spot, klitoris bulík, králik vibrat, lush2.

  • Názov Značky: WOWYES
  • Položka Druh: Vibrátory
  • Číslo Modelu: KJOI1
  • Vibrácie Režim: 7 vibračných frekvencií
  • Nemravný Obrázok: No
  • Vlastnosti Produktu: Teleskopická bulík vibrátor
  • Nepremokavé úrovni: IPX 6.5 nepremokavé
  • Hluk: Menej ako 60 decibelov
  • Produkt materiálu: Mäkké silikónové
  • Sania Režim: 7 sania frekvencie
  • Druh: G-Spot
  • Komoditné Certifikácie Kvality: 3C
  • Nabíjanie Metóda: USB magnetické nabíjania
  • Materiál: Silikónové
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Package: Ochrana osobných údajov balík
  • Veľkosť: 211mm*31mm

Súvisiace produkty