QrxPower Náhradné Batérie 4100mAh HB417094EBC Pre Huawei Ascend Mate 7 MT7 TL00 TL10 UL00 CL00
QrxPower Náhradné Batérie 4100mAh HB417094EBC Pre Huawei Ascend Mate 7 MT7 TL00 TL10 UL00 CL00
Sku: g58893
(1 Recenzie)
Novinka

€8.26 €10.45

Popis:

Popis Výrobku:

Značka:Pre Huawei

Atribúty produktu: 100% Originálne Pravé

Batéria Model: HB417094EBC

Kapacita batérie:4100mAh

Napätie limit: 4.82 V

Kompatibilné s: Pre Huawei Ascend Mate 7 MT7 TL00 TL10 UL00 CL00

Batéria Krajina Pôvodu: Čína

Dôležité: Nový Lítium-Iónové batérie musia byť PLNE NABIŤ a ÚPLNE VYBIŤ 2 až 3-krát, kým budú PLNE KLIMATIZOVANÉ. Prosím, pamätajte, že nový Lítium-Iónová batéria je plný výkon a dlhú životnosť sa dá dosiahnuť len po 2 až 3 úplných cykloch nabitia a vybitia. Po prejdete cez 2 na 3 bicykle, budete nikdy musieť stav, batériu znova!

Všetky hovoru a pohotovostného režimu časy sú orientačné, v závislosti od dopravcu nastavenia siete, intenzity signálu, a vybraté funkcie. Doby hovoru a Pohotovostného režimu bude nižšia v Analógový režim, ako je uvedené vyššie.

Zásielky: Ak si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Záruka a Údržba: ponúkame na 1 mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr. Spätná väzba: Vážení zákazníci a priateľ: keď si kúpite svoj položky. ak sa nič nezvyčajné nedeje:Neboli prijaté položky,alebo v rozpore s popisom alebo iné dôvody, aby ste neboli spokojní. Prosím, nenechávajte neutrálne(alebo negatívnu)spätnú väzbu alebo otvoriť prípade ľahko,prosím, neváhajte a napíšte ma kontaktovať. Budeme sa snažiť, služby na riešenie vám problém. Verím, že dobrá komunikácia môže vyriešiť všetko. Opäť ďakujem. zákaznícky servis čas: Otázka: Keď sa obrátiť na zákaznícku službu odpovedať včasné? Odpoveď: v pondelok až sobotu v Spojených Štátoch čase od 17:00 do 4:00 nasledujúceho dňa Služieb Zákazníkom je on-line poskytovať čo najlepšie služby pre vás! (Golstroj.sk ukazuje NÁM čas, Peking čas je už ako 16 hodín, ako Los Angeles čase Spojené Štáty)

Štítky: mt7 tl10, gavr, BN41, blp, huawei mt7 l09, huawei mt7 tl10, autocom, batéria mate, tfl, n98.

  • Kapacita batérie(mAh): 3501mAh-5000mAh
  • Certifikácie Kvality: ce
  • Originál alebo Nie: Kompatibilné
  • Kompatibilné Značky: Huawei
  • Názov Značky: qrxpower
  • Číslo Modelu: HB417094EBC

Súvisiace produkty