Skladacie Blarge Ath Barel S Rámom Prenosný Skladací Vaňa S Vekom Dvojitého Nafukovacie Skladacia Vanička Pre Dospelých
Skladacie Blarge Ath Barel S Rámom Prenosný Skladací Vaňa S Vekom Dvojitého Nafukovacie Skladacia Vanička Pre Dospelých
Sku: g59027
(2 Recenzie)
Novinka

€82.64 €118.06

Popis:

Skladacie Blarge Ath Barel S Rámom Prenosný Skladací Vaňa S Vekom Dvojitého Nafukovacie Skladacia Vanička Pre Dospelých Plastové skladacie Skladacie Vaňou,western, veľkú kapacitu & zahusťovanie & thermal & rôznych dizajn pre výber, viac farieb na výber, Predáva Produkty PC Detail Č.: 20071510431718196 Hmotnosť:3600 g

Dvojité sklopné vaňou má veľkosť, ktorá je väčšia ako tradičné okrúhle vaňou. Je to vaňa, ktorú je pohodlnejšie na kúpanie a môže byť ponorené s rodinou. Non-nafukovacie vaňou nemusí byť nadhodnotené, a to je viac, prenosné na inštaláciu. Ak sa tovar dostal, 8 zátvorkách boli inštalované, a je potrebné nainštalovať iba tvarované vešiaky. Skladacie vaňou, skladovanie je pohodlnejšie, produkt je len 3,5 kg, ľahko sa pohybovať, môže byť použité v rôznych scén, ako je vonku. Zvýšiť vaňou kryt, posilniť tepla zachovanie, uložiť pary, môže dosiahnuť lepšie zadymenie vaňa efekt, viac vhodné pre krásu KÚPEĽNÁ vaňa. Vani bola podaná hrubé plastové, mäkké, skladacia, trvanlivé, izolácie. Deti potrebujú, aby sa spoločníkom dospelej osoby pri používaní. Kliešte dizajn, vodovodné potrubia nie je vystavené mimo, krajší a viac stabilný.

Platbu môžete platiť pomocou Boleto,Visa, MasterCard, QIWI,Western Union, debetná karta Maestro,WebMoney a bankový prevod. Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, pleaseleave nás pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičkové hodnotenie! Ak nie ste spokojní s našimi službami, alebo akýkoľvek iný problém, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom spätnú väzbu a my vám problém vyriešiť čo najskôr,ďakujem! Obráťte sa na nás Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Budeme odpovedať váš e-mail alebo správu do 24 hodín.(Pondelok-Sobota). E-maily nebudú zodpovedané, v nedeľu alebo sviatky.

Štítky: pre dospelých kúpele, prenosné vaňové kúpele, nafúknuť spa, jacuzzi inflable spa, sud vína, teplé vaňové kúpele, vaňa skladacia, spálne, gauč, vaňa zložiť, dieťa nafukovacie kúpeľ.

  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Plastové Typ: PC
  • Produkt: Všeobecné Vaňa Barel
  • Veková Skupina: Dospelí
  • Číslo Modelu: 20071510431718196
  • POKRYTIE: S Vekom
  • Materiál: Plastové
  • Druh: Vane
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty