Pól.Plavidlá TABÚĽ Taktické KYDEX Gun Puzdro Glock 19 19X 23 32 CZ P10 Revolvery vo Vnútri Skryté Pás Pištole Prípade Príslušenstvo Taška
Pól.Plavidlá TABÚĽ Taktické KYDEX Gun Puzdro Glock 19 19X 23 32 CZ P10 Revolvery vo Vnútri Skryté Pás Pištole Prípade Príslušenstvo Taška
Sku: g59533
(1 Recenzie)
Novinka

€20.40

Popis:

ters. NOSIŤ S DÔVEROU: Prosím, neváhajte použiť náš prenosné skryté puzdro pre ochranu vášho Pištole Glock. Toto je naše vysoko kvalitné KYDEX TABÚĽ Puzdro na mieru pre Glock 19 19X 23 32 CZ P10 model. To nie je len vysoko presné, ale aj robustné a odolné a môžu byť skryté a prenosný, takže sa môžete chrániť kedykoľvek a kdekoľvek. NÁS .08" KYDEX REMESELNÍCI: To je ľahké, pevné, odolné, potu, vodotesný a umývateľný, poskytuje komfort a istotu v každej situácii. Závesu pokrýva celé telo, účinne bráni potu a vyhnúť klipy Oblečenie môže byť bezpečne a bezpečne používa. PRISPÔSOBIŤ PREVÝŠENIE: Použite skrutkovač Phillips prispôsobiť PREVÝŠENIA z 1,5-palcový štandardné spona pre rýchlejšie zbraň vírusov a najlepšie schovať sa pod odev. Nylon + laminát pás klipy sú bezpečné a môže byť nastavená od 0 do 15 stupňov, aby vyhovovali vašim návyky. NASTAVITEĽNÉ UCHOVÁVANIA TLAK: Nastavte skrutku na dosiahnutie tesnosť nastavenie, ak chcete dosiahnuť optimálnu extrakciu silu, a usilovať sa o najrýchlejší self-doba skladovania. To môže tiež byť zavesené mimo pásu pre použitie ako OWB. Prosím, vyberte si iný list. DOŽIVOTNÁ ZÁRUKA: Môžeme s istotou ponúknuť doživotnú záruku, ktorá vám dáva pokoj pri výbere Pól.Plavidlá TABÚĽ KYDEX Závesu. Ak naše produkty fungujú ako som sľúbil, prosím, vráťte výmenu alebo vrátenie peňazí

Jasnou voľbou pre skryté vykonávať KYDEX TABÚĽ Závesu

Je to závesu skryté v páse a oblečenie, ktoré vás chráni pred kdekoľvek, bez spôsobuje úzkosť. Na KYDEX TABÚĽ Puzdro je veľmi tenké, a nemá žiadne ostré hrany alebo rohy pre komfort a pohodlie. Možno účinne skryté pod oblečenie.

Vysokú kvalitu a vynikajúci výkon

Naše Býk Glock TABÚĽ Kydex puzdro má Pozícia-Kliknite na položku Zvukové Uchovávania Lock systém, a pištoľ má ostrý "kliknite na tlačidlo" zvuk, keď je vložená, tak viete, že vaša zbraň je pevne vložený. Od reakčný čas je kľúčová na prežitie, používame nastavovacia skrutka na nastavenie tlaku na určenie sily potrebnej pre extrakciu. Nylon + laminát pás klipy sú pevné a spoľahlivé, môžete nastavenie uhla 0 až 15 stupňov podľa vašich vlastných návyky, tak, že môžete dosiahnuť najrýchlejší rýchlosť.

Vysoká matching, č sloshing, č jitter, žiadne opotrebenie. Vkladanie a odpojte je jednoduché. Dokonale chráni vašu lásku zbraň.

Pól.Plavidlá závesu je ručne vyrobený z odolného 0.8" KYDEX. To nie je len nepremokavé, potu odolný, ale tiež má vysokú pevnosť, vysoká húževnatosť, odolnosť voči nárazom, oderu a starnutiu odolnosť. To môže byť použitý v rôznych podmienkach. Tak sa môžete vždy spoľahnúť na to, aby zachrániť život.

Ponúkame doživotnú záruku a ak naša Glock TABÚĽ závesu nevykonáva ako som sľúbil pri normálnom používaní, prosím vráťte ho na výmenu alebo vrátenie peňazí.

Udržujte svoju zbraň na dosah ruky pri zachovaní to na niekoho iného. Pridajte Pól.Plavidlá Kydex TABÚĽ Gun Puzdro na váš košík dnes.

Štítky: tričko cz p10, zbraň, replika glock airsoft, kydex, co2 zbraň, puzdro, klip kydex, Glock 19, smith wesson, puzdro noha popruh.

  • Názov Značky: B. F, ABY
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty