Montessori Materiál Zvieracie Stopy, Vzdelávacie Hračky Vzdelávacie Flash Kariet Pre Deti Zápas Karty Juguetes Montessori E2864H
Montessori Materiál Zvieracie Stopy, Vzdelávacie Hračky Vzdelávacie Flash Kariet Pre Deti Zápas Karty Juguetes Montessori E2864H
Sku: g59711
(2 Recenzie)
Novinka

€8.01 €11.28

Popis:

Zviera Sledovať hra je tlač vzdelávacie hra, ktorá sa bude učiť deti, ako sa zápas zvierat s ich stopách a kde ich nájsť!

Väčšina zvierat nechcú prísť v úzkom kontakte s ľuďmi, ale ak sa naučíte vnímať a rozoznať ich stopách, budete môcť zistiť, ktoré zvieratá navštívte vašom okolí alebo ako kráčať po tej istej chodníky ako vy. Zviera skladby sa môže stať okno do inak skrytých svete-prítomnosť a návyky z voľne žijúcich zvierat.

Pre mnoho detí, bude to fascinujúce a potešujúce zážitok z objavovania zvieratá v ich bezprostrednom okolí, pomocou vodítka ako detektív!

Výhody Zviera Stopy Hra

Zviera sledovanie je dôležitou súčasťou života v hunter-zhromaždenie spoločnosti, tak to môže byť vždy preskúmať, ako súčasť kultúry, alebo história hodiny. Ale to moderné deti majú použiť pre vedel zviera stopy? Môžete staviť!

Spája deti s prírodným svetom okolo nich.

Rozvíja vedecké myslenie ako oni pozrite sa na stopy a vytvára hypotézy o tom, ktoré zvieratá boli tu a to, čo robili.

Rozvíja priestorové myslenie ako sa deti učia, že stopy nevyzerá presne tak, ako nohy. Len niektoré časti chodidla, aby kontakt s vozovkou a nechajte výtlačky. Pozorovanie tohto dáva deťom príležitosť premýšľať o zložitých trojrozmerných foriem.

Rozvíja taktiež symbolické myslenie, ako sa dozvedia, že znamenie (stopa zviera) stojí za niečo iné (skutočné zvierat). Týmto spôsobom učenia zviera stopy je často v porovnaní s naučiť sa čítať, a v niektorých ohľadoch, pomoc začiatku čitateľov.

O Zviera Sledovať Hru

Pri učení sa nového jazyka, sme začať s ABCs. Vo svete zvierat, sledovanie, že by sa najčastejšie typy stopy, a tých sú tí, sme zaradili do tejto tlač hru zvieracie stopy. Deti budú mať možnosť študovať ich hravým spôsobom, zatiaľ čo hrá jeden z dvoch navrhovaných hry.

Zvieratá sú zahrnuté v živočíšnych sledovať hru Beaver, Medveď Hnedý, Kamzík, skokana, Východnej Alvin, rys Ostrovid, Rysa Rieky, Riečna, Európskej Jazvec, Európskej Noriek, Európskej Mol, Trávy, Had, Vlk dravý, Žreb, Mýval, Jeleň, Red Fox, Piesok Lizard, Prekladané Tchor, Lasica, diviak, Spoločné Bullfinch, Straka obyčajná, Bažant obyčajný, Bežný Raven, Rysa Jay, Grey Heron, Grey Partridge, House Sparrow, Stepi Eagle, Tawny Owl, Západné tetrov hlucháň, Spevavá Labuť. Tento výber zvierat ukazuje širokú škálu rôznych druhov stopy, zároveň predstaví druhy, ktoré možno nájsť v blízkosti ľudských obydlí alebo parkov.

Hra Obsahuje:

32 zvierat karty

32 označené zviera sledovať karty

Zviera Stopy: Triedenie Hra

Miešať karty dôkladne, lícom nahor, a potom sa pozrite cez nich, nájsť zodpovedajúce dvojice. Aby to bolo jednoduchšie nájsť zodpovedajúce dvojice, použite označené stopy karty. Aby sa hra konkurencieschopné, môžete nastaviť časovač na 30 alebo 60 sekúnd, a vidieť, kto môže nájsť najviac párov.

Zviera Stopy: Pamäte Hra

V závislosti od počtu hráčov a ich vekových kategórií, môžete buď použiť niekoľko párov v čase (4-5)...alebo vytvoriť veľké pexeso so všetkými z nich.

Použitie označené stopy karty, keď sa učia identifikovať stopy. Miesto karty v mriežke. Striedajú dočasne odhaľujú dve karty zo siete. Ak karty odhalené zobraziť zviera a jeho stopách, hráč, ktorý odhalil karty dostane na ich udržanie. Ten, kto má najviac kariet na konci hry vyhráva.

Spätná väzba

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! Ak nie ste spokojní s produktom a servisu, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek negotive a všetky neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Vďaka!

Expresné Doručenie

Pozornosť! sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť).

PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami.

Poznámka

Kupujúci bude zodpovedný za daní,ciel a iných poplatkov počas prepravy! Všetky položky by mali byť odoslané na Golstroj.sk berified adresu

Podmienky Predaja

Ak nie ste spokojní s položku, môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní. zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci nemusí platiť spiatočnou adresou.

Štítky: montessori hračka, drevené hračky, stanovené vzdelávacie deti, veľké prstoch hračky, montessori geometrické vložky, stopy zvierat, pes stopu, pexeso, montessori materiál čísla, veľké montessori vzdelávacích drevené hračky.

  • montessori: hračky pre deti
  • Tému: Zvieratá & Príroda
  • Názov Značky: MEROCO
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • zápas: Hračky Pre Deti
  • pamäťovej hre: Vzdelávacie Hračka
  • Montessori Karty: montessori drevené hračky
  • Flash Kariet: montessori materiálmi
  • Vekové Rozpätie: 5-7 Rokov
  • zodpovedajúce karty: Montessori Vzdelávacích Hračiek
  • Učebné Pomôcky: stopy zvierat
  • montessori detské hračky: montessori hračky pre 3 ročný
  • triedenie hra: triedenie kariet
  • Číslo Modelu: CARD0029
  • Upozornenie: Nemusíte prehltnúť
  • Senzorické Hračky: vzdelávacie hračky

Súvisiace produkty