Teplé Pet Oblečenie pre Psa Oblečenia Pre Malé Psie Kabát, Bundu Šteňa Zimné Pet Oblečenie Pre Psov Kostým Vesta Oblečenie Chihuahua
Teplé Pet Oblečenie pre Psa Oblečenia Pre Malé Psie Kabát, Bundu Šteňa Zimné Pet Oblečenie Pre Psov Kostým Vesta Oblečenie Chihuahua
Sku: g59898
(3 Recenzie)
Novinka

€4.57

Popis:

Funkcia: Nepremokavé, Zimné Psa Vesta. Zips desiign, jednoduché zapnutie a vypnutie, Jednoduché na čistenie a umývanie. 8 Veľkostiach, vyhovuje pre všetky psie plemená, malé, stredné alebo veľké psa. Prešívané Čalúnená Puffer,Udržať vášho psa teplej a pohodlné, v studenom počasí. S D-krúžok každej strane zips, ľahko pripojiť váš pes viesť, vhodné na prechádzky vášho psa.

Materiál: Polyester

Veľkosť: XS/S/M/L

Sezóna: Jeseň/ Zima

Poznámka:

1. Manuálne merania mohli byť 2-3 cm chyba.

2. Oblečenie pre dve nohy, pls venovať pozornosť hrudníka obvod, A na štyroch nohách, musí vhodné pre hrudníka obvod a dĺžku späť.

3. Pre rastúce šteniatka, radšej vybrať jednu väčšiu veľkosť.

Sme továreň a kvalitné predajcu. Budeme vám tie najlepšie produkty a najlepšie ceny. Tím sa zameriava na výrobu pet products, má kvalitu spracovania, výroby a bohaté skúsenosti, ak potrebujete kúpiť veľa, prosím, kontaktujte Nás, dostanete zvýhodnené veľkoobchodné ceny, a vám zabezpečí kvalitné a rýchle logistiky pre vás bude liečiť každého zákazníka s úprimnosťou.

Zakaždým, keď sme dostali piatich-star rating od našich zákazníkov, budeme veľmi radi. Vaše uznanie, je našou najväčšou motiváciou.

Pretože toto je nadnárodná balík, mnoho zákazníkov sa viac zaujímajú o logistiky.

Zvyčajne sú naše výrobky pod 5 AMERICKÝCH dolárov sa rozhodnete používať normálne logistika doprava zadarmo. Pretože sme si, rýchlo, logistika doprava zadarmo, nemáme žiadny zisk. Odporúčame použiť príplatok vybrať premium rýchlo logistiky.

Pre výrobky nad 5 eur, máme vám vybrať kvalitné a rýchle logistika doprava zadarmo.

Všeobecné logistické včasnosť: Európa, Severná Amerika, Oceánia starnutie je 20-35 dní, Severná Amerika starnutia: 30-50 dní, niektorých vzdialených krajín sa bude rozširovať, náš záväzok čas je 60 dní, ak nie je tovar doručený viac ako 60 dní, prosím, kontaktujte Nás, nebudeme vám trpíte.

Vysoko kvalitné rýchlo logistika: Európa, Severná Amerika, Oceánia je 15 až 30 dní, a v Severnej Amerike je 25-35 dní.

Ak si kúpite veľké množstvo tovaru, zabezpečíme medzinárodnej rýchlo logistika ako DHL, UPS, EMS, atď., a časový limit je 6-10 dní po celom svete.

Milí priatelia, ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Náš tím víta každý priateľ na svete, ďakujem.

Štítky: pes tričko oka lete, handričkou psa, psov, oblečenie, domáce zvieratá koker, ridgeback je pes, pes bunda, obojok psa, pes teckel, pes bunda zimná, luxusné autor loga oblečenie, teplé bundy psa.

  • Účel:
  • Klasifikácia:
  • vzor: BODKA
  • Veľkosť:
  • Materiál: 100% Bavlna
  • Typ :
  • Sezóna: Jeseň/zima
  • Druh:
  • Položky :
  • 1: Pes Kabát Bunda
  • Trieda :
  • Názov Značky: OLN

Súvisiace produkty