Huawei Band 4 Pro, Smart Kapela Kyslíka v Krvi, 0.95" AMOLED Full Farebný Displej Tepovej frekvencie, GPS Tracker Spánku monitorovanie Dotykový displej
Huawei Band 4 Pro, Smart Kapela Kyslíka v Krvi, 0.95" AMOLED Full Farebný Displej Tepovej frekvencie, GPS Tracker Spánku monitorovanie Dotykový displej
Sku: g6023
(0 Recenzie)
Novinka

€51.01

Popis:

Huawei Band 4 Pro, Smart Kapela Kyslíka v Krvi, 0.95" AMOLED Full Farebný Displej Tepovej frekvencie, GPS Tracker Spánku monitorovanie Dotykový displej

Huawei Band 4 Pro

APLIKÁCIE : HUAWEI HEATLTH

Displej: AMOLED Farebné Obrazovky 0.95 inches (21,6 mm x 10.8 mm, pre AA oblasť)

Rozlíšenie:240 x 120 pixelov

Pripojenie: Bluetooth 4.2 plus:Bluetooth spojenie vzdialenosť menšia alebo rovnaká ako to10m (v otvorenom priestore)

GPS: beidou a Global Positioning System

Batéria: Typická hodnota na 100mAh

Požiadavky na systém: Android 4.4 alebo neskôr; iOS 9.0 alebo novší

popruh:Materiál: Silicon gumy;Width: 100% 16.5 mm, 120 mm 92mm

Vodotesnosť: 5 ATM odolný voči vode

Buttion: Full screen dotknite sa položky + Home tlačidlo

Poznámka:

IOS systém telefóny nepodporujú sledovať trhu pristátie.

Autobus kariet a Prístupových kariet možno pracovať len v číne, IOS systém telefóny nepodporujú aktivácia Autobus kariet a Prístupových kariet .

Huawei Band 4 Pro

Vstavaný GPS | Cvičenie Usmernenie

24/7 Srdcovej Frekvencie | Watch Tvár Obchod

*1: HUAWEI Hodinky Store je k dispozícii len na Android a dostupnosť sa môže v závislosti od regiónu líšiť.

Svetlejšie Farby, Inteligentnejší Život

S ohromujúci 0.95 palcový AMOLED dotykový displej veľký farieb a kontrast, HUAWEI Band 4 Pro vám poskytuje konečný vizuálny zážitok. Teraz k dispozícii v Pink Gold / Červená Rumelková / Grafit, Čierny.

Každý Jedinečný Strane Ste

Vyjadriť sa tým, že váš prístroj toľko osobnosti, ako máte. HUAWEI Hodinky Obchod ponúka rôzne sledovať tváre v rôznych štýloch športy, karikatúry, inteligencia a hi-technológia pre zobrazovanie vašu náladu.

*1: HUAWEI Hodinky Store je k dispozícii len na Android a dostupnosť sa môže v závislosti od regiónu líšiť.

Kyslík, Nasýtenie Detekcie

Kyslíka v krvi, sýtosť (SpO2) je jedným z dôležitých životných funkcií, ktoré môžu odrážať kyslíku v organizme. HUAWEI Band 4 Pro podporuje jeden-čas SpO2 úroveň merania, ktorý vám pomôže zistiť úroveň kyslíka v krvi kedykoľvek a kdekoľvek budete potrebovať.

*2: Táto funkcia nie je navrhnutý tak, aby sa zdravotnícke zariadenie, a nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby. Všetky údaje a merania by mali byť použité na osobné referenčné účely. Táto funkcia nie je podporovaná v systéme iOS. Dostupnosť sa môže líšiť podľa regiónov.

Smart Srdcovej Frekvencie Sledovania

Vďaka profesionálnym optických zariadení, spracovanie štiepky a AI algoritmus, HUAWEI TruSeen™ 3.5 monitory vaša tepová frekvencia presne a poskytuje inteligentné vibrácií pripomienky, ak sa vaša tepová frekvencia prekročí heart rate limit. Kým spíte, zariadenie bude naďalej monitorovať váš spánok a zároveň neviditeľné svetlo spôsobuje žiadne rozptýlenie.

*3: Používatelia môžu manuálne nastavte toto nastavenie.

Získajte Lepší Spánok Starostlivosť

Zdravý spánok je základom pre zdravý život. HUAWEI TruSleep™ 2.0 skladby vaša tepová frekvencia počas spánku rozpoznať štyri fázy a analyzovať kvalitu spánku. Aj tento prístroj dokáže identifikovať 6 typov problémy s režimom spánku a poskytnúť vedecké odporúčania pre lepší spánok.

*4: Funkcie nemusia byť k dispozícii v závislosti od krajiny alebo regiónu.

Výkonný Vstavaný GPS: Zanechať Váš Telefón Doma

S vstavaný GPS, HUAWEI Band 4 Pro poskytuje presné a rýchle určenie polohy služieb zadarmo môžete z telefónu. Po dokončení vašej vonku cvičenia, ako je beh, chôdza, jazda na bicykli alebo na otvorenej vode, plávanie, môžete zobrazenie GPS údajov na mape.

*5: o pero vode plávať režim: používa zabudovaný GPS pre pláva v jazier, morí alebo riek.

Push Sami: Indoor / Outdoor Pro Sledovania

HUAWEI Band 4 Pro sleduje všetky vaše obľúbené športové aktivity s viacerými športy: Vonkajšie / Vnútorné Beh, Outdoor / Indoor Cyklu, Vonkajšie / Vnútorné Chodiť, Bezplatné Školenia, Eliptické a Rower režimy, a dokonca aj Bazén / Open Water plávanie.

* Jazdecké trasy môže byť len zaznamenané v prírode, Cyklus režime.

Profesionálne Údajov Vám Pomôže Lepšie Vlak

S HUAWEI Band 4 Pro, získate profesionálne športové usmernenia na základe údajov zóny Srdcovej frekvencie, VO2Max a odporúčaný čas na regeneráciu a školenia účinok.

*7: Hodnotenie a odporúčania VO 2 Max, tréningový efekt a doba zotavenia sú poskytované na základe odborných sledovania údajov, a výsledky sa môžu líšiť v závislosti od cvičenie režim a skutočná intenzita tréningu.

Štítky: correa hyawei band 4 pro, kapela smart, smart home, kaihai, hauwei band 3 pro, smartband huawei band 3 pro, česť, kapela elast, meter kyslíka, huawei 3e band.

  • Názov Značky: Huawei
  • Funkcia: Činnosť Tracker
  • Aplikácia Veková Skupina: Dospelý
  • Kapela Materiál: SILICA
  • Typ Obrazovky: Farebný LCD
  • Displej Štýl: Obdĺžnik/Square-tvar
  • Nepremokavé Triedy: Život Nepremokavé
  • Štýl: Šport
  • Model: kapela 4 pro
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Dotykový Displej: Áno
  • Kompatibilita: Všetky Kompatibilné
  • Jazyk: Taliansky

Súvisiace produkty