Zubná Súprava na Bielenie Zubov 35% Peroxid Vodíka s Dual Striekačku Čistiaci Gél Auta CE
Zubná Súprava na Bielenie Zubov 35% Peroxid Vodíka s Dual Striekačku Čistiaci Gél Auta CE
Sku: g60467
(5 Recenzie)
Novinka

€7.86 €14.03

Popis:

Profesionálny Duálny Striekačku Bielenie Zubov Kit 35% Peroxid Vodíka s Dual Striekačku Najsilnejší Gél 1, Professinal použiť Bieliaci Gél, neodporúčam pre Pregnent Ženy A Deti do 12 rokov 2, nepoužívajte Gél V Prípade, Vredy v Ústach, Guma Úrazu Alebo Po Ústnej Operácie 3, Vyhnite Sa Kontaktu S Očami, Ak Obráťte sa Vyskytuje Opláchnite Vodou Okamžite 4, Nie Prehltnúť Gél Použitie : Liečba, Príručka(krok za krokom) Zaznamenať aktuálny zub tieni a vziať fotografie, ak je to možné pre vaše záznamy.

1.Uplatňovať ve olej na pery pred vložením tvár retractor.

2.Profesionálne čistenie zubov sa pred začatím liečby. Vložiť bavlna kotúčoch do každej tváre vrecku. Suché vystavení ďasien a zubov oblasti.

3.Uplatňovať gingiválneho dam na ochranu gingiva.Odstráňte ochranné viečko a nasaďte tip na striekačku. Uplatňovať gingiválneho dam na gingiva. To v oddieloch 2-3teeth.

4.Harden Gingiválneho Priehrada s Liečenie Svetlom na 10 sekúnd na každej sekcii.

5.Odstráňte uzáver z gélu a priložiť miešanie tip (Ak používate zubov kvapaliny& prášok auta. Pis mix bielenie kvapaliny&prášok do pastovitých),uplatňovať 2-3 mm v hĺbka vrstvy zubov vzorec na povrchu viditeľné zuby.

6.Poloha lampa priamo nad pacient úsmev zóny a stlačte tlačidlo štart začať svoj prvý cyklus.Na konci prvého cyklu zatiahnuť lampa hlavu z úsmev pásme, a potom odstrániť prvej aplikácii gélu.Zopakujte Krok 5 a 6, pre 2 a viac cyklov.

7.Na konci 3 cykly odstrániť gélu,Gingiválneho Dam a navíjača.Mať váš pacient opláchnite čistou vodou.Zobraziť váš pacientov, ich nové belší úsmev a vziať fotografie výsledky. Veľký obsah súpravy : 1*5ml dual striekačku bieliaci gél 1*3ml desensitive gél 1*3ml guma chránič gél 1* odtieň príručka 2*VE tampón 2*úst otvárač 2*Podbradníky 2*zuby obrúsky 2*aplikátor stick Malé obsah súpravy : 1*2,5 ml dual striekačku bieliaci gél 1*3ml desensitive gél 1*1,5 ml guma chránič gél 1* odtieň príručka 2*VE tampón 1*úst otvárač 1*Bib 1*zuby wipe

Štítky: whitenicious, súprava bielenie zubov, ice uchopovač zásobníka pre topánky, bielenie zubov kit aus, nsk, súprava na bielenie zubov, stomatologické kreslo, sneh na domáce bielenie zubov, bunky vodíka, tenké bieliaci gél.

  • NET WT: Hmotnosť
  • Názov Značky: ZZSHINY
  • Veľkosť: Moderate
  • Názov: súprava na bielenie zubov
  • Zložka: 35%hp
  • Položka Druh: Bielenie Zubov
  • Číslo Modelu: Súprava 02
  • Batérie: ŽIADNE

Súvisiace produkty