Nové TU-443 Univerzálny Vstrekovania Paliva Tlak Tester Nastaviť
Nové TU-443 Univerzálny Vstrekovania Paliva Tlak Tester Nastaviť
Sku: g60498
(3 Recenzie)
Novinka

€43.96 €46.77

Popis:

TU-443 Deluxe Manometrom Tlaku Vstrekovania Paliva Tester Rozchod Kit systém 0-140 psi jedinečne navrhnutý 3-1/2" rozchod má špeciálne rozšírila 1 lb. prírastok dual dial pre presné čítanie, s 140 PSI /10 bar meradle. Je tiež vybavený poistným ventilom a 6 ft. z hadice na zmierniť tlak paliva a bezpečne. Tiež umožňuje kontrolu dostatočný prietok paliva. Obrys má hák, umožňujúci technik mať obe ruky voľné zahrnuté adaptéry, hadice a príslušenstvo kryt všetky systémy vstrekovania paliva a väčšina automobilov a nákladných vozidiel na celom svete! Úspora času rýchla spojka pripojenie na konci ten rozchod hadica umožňuje rýchle a efektívne pár možné väčšina adaptérov. Sada je dodávaná v špeciálne tvarovaný prípad, aby skladovanie jednoduchý a organizovaný.

1 .Máme loď naše nástroje na celom svete.Ak vaša krajina nie je schválené na systém, prosím, kontaktujte nás.

2 .Všeobecne platí, že Objednávka bude odoslaný na druhý deň, Ak ste hutty pls nechajte nám správu.

3 .Nie sme zodpovední za akékoľvek dodávky v dôsledku nesprávnej alebo nedoručila adresu.

4 .Sme coud doručenie objednávky prostredníctvom UPS, FEDEX, TNT, DHL,ARAMAX,Shunfeng Express ,Čína príspevok A tak ďalej.Závisí to od vašej žiadosti.

5.Ak máte akékoľvek pochybnosti o prepravné náklady,prosím, kontaktujte nás

6.Každá krajina má iné pravidlá o custmos,Ak potrebujete platiť daň, je to vaša povinnosť k vašej krajine,prepravné náklady, je nemusia zahŕňať daň.

Keď dostal príkaz, pozrite si prosím starostlivo. Ak ste spokojní s našimi položky, Prosím, nechajte nás všetkých 5 hviezdičiek ☆☆☆☆☆ aktívnej spätnej väzby. Ak máte akékoľvek nespokojní ,prosím, conatct nás skôr, než nechať negatívnu spätnú väzbu, budeme slove problém.

Štítky: injektor tester, tortu nastaviť stojan, antifreez tester, 125 sym, tlakomer oleja, mac chladiacej kvapaliny, tlak tester, vstrekovanie veko, auto čistič, vysávač, multimet, dial rozchod nastaviť.

  • Box farba: Červená/Modrá V Náhodnom
  • type1: Nové TU-443
  • Materiál: OCELE
  • Objem: ako obrázok
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: YOTOBE
  • Druh: Tlakomer
  • Číslo Modelu: YT