2 ks H1 H3 LED Hmlové Žiarovky H7 9006 HB4 H11 H8 Pre Reno Renault Logan Toaletný Sandero Kaptur Pôsobeniu Megane Koleos Arkana
2 ks H1 H3 LED Hmlové Žiarovky H7 9006 HB4 H11 H8 Pre Reno Renault Logan Toaletný Sandero Kaptur Pôsobeniu Megane Koleos Arkana
Sku: g60911
(0 Recenzie)
Novinka

€13.47 €18.71

Popis:

2 ks H1 H3 LED Hmlové Žiarovky H7 9006 HB4 H11 H8 Pre Reno Renault Logan Toaletný Sandero Kaptur Pôsobeniu Megane Koleos Arkana Symbol Thalia Scénické

Vezmite prosím na vedomie, to je najvyššej kvality, žiarovka,nenechajte sa zmiasť tým, lacné jeden,cena vždy odráža kvalitu.

Funkcia:

S dovezené CSP led čip,Vysoká kvalita,Vysoký jas,o 1000lm na lampu.

To funguje na oboch 12V a 24V,tak to je k dispozícii na nákladné autá.

Použitie Hlinité LED panel základne,Nano-keramické LED balenie technológie,Hlinité Shell,Veľmi Pekné odvod tepla.

S Konštantný prúd IC Vodiča,Canbus IC Vodič,bez Chýb.Hodí 99% modely áut.

100% zbrusu nový,top kvalita,jednoduchá inštalácia,skutočný plug&play.

Energeticky efektívne,nízka spotreba.

Špecifikácia:

Pätica typu:H1,H3,H7,H8,H11,9006

LED čip:Vysoká kvalita CSP led čip

LED Farba:biela,Zlatá žltá

Napätie:12V-24V

Výkon:72 W ( teoretický výkon)

Skutočný Pracovný Výkon:8.5 W

CAN-Bus kompatibilné:Hodí sa pre 99,5% - nú model auta, bez chyby

Svetelný fulx:1000LM na žiarovky

Funkcia:Hlavný za hmlové svetlo, Vodičský DRL Žiarovka(Nie je silný pre Svetlometu alebo Svetlomet)

Package zahrnuté:2 Ks led žiarovky.

Poznámka:

* napájanie 72w počítať podľa teoretických power LED,pretože sme pridať odpor na ochranu LED.takže skutočný výkon je menej ako teoretickej energie.

* Prosím na vedomie, títo sú canbus kompatibilný na 99,5% - nú automobilov, avšak niektoré autá môžu naďalej čeliť otázkam. Ak sa to však stane, že budete musieť kúpiť extra odpor (nie je to probblem svetelných zdrojov) a tento výpis nie je zakončovací odpor v cene.

Otázky a Odpovede 1.Čo môžem urobiť, ak kupujúci ochranná lehota je uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet, než sa dostanete balíček. 2.Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať váš balík na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo : www.17track.net/en 3.Prečo balíček nie je sledovať ? Niektoré lacné metódy sledovania,napríklad SunYou Ekonomické Air Mail/Yanwen Ekonomické Air Mail/4PX Singapur Post OM Pro/ Cainiao Super Hospodárstva,ktoré sú pomaly a neposkytujte informácie o sledovaní po package dostať von z Číny, ak chcete získať balík rýchlo a je potrebné úplné sledovanie informácie, prosím, vyberte iné spôsoby dopravy, napríklad Golstroj.sk Štandardná Doprava alebo Čína Príspevok Registrované Air Mail. Spätná väzba: Tešíme sa z každej klientov. 1.Ak ste spokojní s objednávkou,prosím, nechajte nás všetkých 5 star dobrú spätnú väzbu. 2.Ak máte akékoľvek problémy s parcely prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť sporu,budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy.

Štítky: dacia, renault duster, h7 led, renault logan, led hmlové svetlá kizashi, h1, h3, auto dacia, led skrutka, renault clio.

  • farba: biela,Zlatá žltá
  • Napätie: 12 V
  • Názov Značky: AUTORELATEDX
  • Aplikácia: Auto Led Hmlové svietenie DRL Lampa
  • Kľúčové slovo: H7 H11 9006 H1 H3 Led Auto,Ľahké Auto Led Žiarovka H7 Pre Auto

Súvisiace produkty