2100mAh EVA Unisex Elektrické Vyhrievané Vložky do topánok LED Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Tepelných Nabíjateľná Ohrev Teplej Pad Pre Zimné Športy
2100mAh EVA Unisex Elektrické Vyhrievané Vložky do topánok LED Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Tepelných Nabíjateľná Ohrev Teplej Pad Pre Zimné Športy
Sku: g60993
(1 Recenzie)
Novinka

€23.51 €32.65

Popis:

Odrážky:

1、Mäkké a Pohodlné: Vyrobené z vysoko kvalitnej mikrovláknovú handričku, atď, mäkké, pohodlné a priedušná. Zabudovaný elektronický systém kontroly, môže byť použitý v chladnom zimnom období.

2、3 Teplotné Úrovne: 3 nastaviteľné teploty úrovniach: vysoké, stredné a nízke teploty režim.

3、Jednoduché Použitie: Bezdrôtové diaľkové ovládanie, jednoduchý na používanie.

4、Môžu Byť Rezané: Môžu byť rozdelené podľa vašich veľkosť topánok, aby vyhovoval vašim potrebám (mužské a ženské modely sú k dispozícii).

5、Udržiavať Nohy v Teple: Riešiť vaše nohy nepohodlie v chladnom počasí. Udržať nažive v určitých zimné aktivity (napríklad poľovníctvo, lyžovanie, motocykle, lezenie alebo chôdza, atď.), jednoduchý na používanie.

Špecifikácia:

Nabíjanie: cez USB

Napätie: 3,7 V

Kapacita batérie: 2100mAh

Balenie Zoznam:

1 Pár Vložky

1*Diaľkové Ovládanie

1*Nabíjací Kábel

Štítky: ženské silikónové vložky, vložky s vykurovaním a diaľkové ovládanie, nabíjateľná stielka vyhrievané diaľkové, lampa led, mld 2100mah, pad tepelnej, vyhrievané vložky do topánok nabíjateľná, lepidlo vyhrievané vložky, v zime vyhrievaný insole, tenké vyhrievané vložky do topánok.

  • Materiál: Silikónové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty